Kde pozerať seriál Papierový dom online?
Ahojte. Kde si viem pozrieť Papierový dom? Iba na netflixe, či je aj niekde inde online?
@anonym_autor na úplne každej jednej stránke ktorá zdieľa online seriály
určite to zvládneš napísať aj do google... no šup, nebuď lenivé zvieratko
@anonym_27e867 dúfam,že si si spravila lepší deň 👍😀 čo ak som postaršia pani,ktorá tieto veci skrátka neovláda? Je to lepšie na fyzické,že môžeš z niekoho urobiť debila? Nebol by svet krajší bez ľudí,ktorí toto potrebujú? 🙂
@anonym_autor Hlavné, že vieš písať anonymne...
@anonym_autor Hlavné, že vieš písať anonymne...
@anonym_de27e6 myslím, že sa nájdu aj veci, ktoré ty neovládas. Či vieš všetko?
@anonym_de27e6 myslím, že sa nájdu aj veci, ktoré ty neovládas. Či vieš všetko?
@anonym_autor Neviem všetko. Ale kým neprišli na MK anonymovia, tak som písal - aj otázky, čo som nevedel - normálne pod svojim registrovaným prihlasovacím menom. Potom som si povedal, že odteraz už aj ja budem len anonym.
@anonym_autor Neviem všetko. Ale kým neprišli na MK anonymovia, tak som písal - aj otázky, čo som nevedel - normálne pod svojim registrovaným prihlasovacím menom. Potom som si povedal, že odteraz už aj ja budem len anonym.
@anonym_de27e6 tak potom je to v poriadku aj u mňa 👍
@anonym_de27e6 tak potom je to v poriadku aj u mňa 👍
@anonym_autor ak myslis La Casa de Papel (money heist), tak ja na netflixe ale kukni aj "prehraj to" cesku stranku...... idem si dvestotridsiaty krat pustit Bella Ciao!
@anonym_autor ak myslis La Casa de Papel (money heist), tak ja na netflixe ale kukni aj "prehraj to" cesku stranku...... idem si dvestotridsiaty krat pustit Bella Ciao!
@anonym_177123 ďakujem 🙂

@anonym_autor na úplne každej jednej stránke ktorá zdieľa online seriály
určite to zvládneš napísať aj do google... no šup, nebuď lenivé zvieratko