Kto je vrah v seriáli V zovretí?
Vraj po internetoch sa to uz vie 😅 prezradite ???
Je to adaptácia na seriál Smother, a teda ak pôjdu presne podľa predlohy je vrah napísaný v predposlednom komentári v tejto téme https://www.modrykonik.sk/forum/filmy-serialy-reality-sou-tv-program/kto-je-vrah-v-seriali-v-zovreti/
Náročky to dávam takto, kto si nechce pokaziť prekvapenie spoilerom neklikajte 🙂
Tá policajtka, čo to vyšetruje. Jej krstné meno ešte nevieme, ale tipujem, že bude Nina alebo Ela.
@anonym_8ee8e9 co??
Tá policajtka, čo to vyšetruje. Jej krstné meno ešte nevieme, ale tipujem, že bude Nina alebo Ela.
@anonym_8ee8e9 Na to to si ako prišla? Vrahom je žena, ale nie policajtka. Zatiaľ na ňu nepadlo ani malé podozrenie. Kto nevie, bude to prekvapenie.
Tu sa to rozoberalo po odvysielaní prvého dielu.
Vrah je Zuzana Norisová. Zápasili na útese medzi sebou, ona ho prehodila cez útes v sebaobrane, no potom ešte žil a neposkytla mu pomoc. On jej sľuboval, že keď podpíše papier, bude mať prístup k deťom, no ona zistila, že ju chcel oklamať. Aspoň takto je to v anglickej verzii.
Vrah je Zuzana Norisová. Zápasili na útese medzi sebou, ona ho prehodila cez útes v sebaobrane, no potom ešte žil a neposkytla mu pomoc. On jej sľuboval, že keď podpíše papier, bude mať prístup k deťom, no ona zistila, že ju chcel oklamať. Aspoň takto je to v anglickej verzii.
@miskajerry presne tak, na voyo je už vrah prezradený v TV bude budúci pondelok a je to pravá matka Kuba a Cyrila.
@anonym_8ee8e9 Na to to si ako prišla? Vrahom je žena, ale nie policajtka. Zatiaľ na ňu nepadlo ani malé podozrenie. Kto nevie, bude to prekvapenie.
Tu sa to rozoberalo po odvysielaní prvého dielu.
@patka06 si robím srandu, viem kto je killer 🙂
@patka06 si robím srandu, viem kto je killer 🙂
@anonym_8ee8e9 z toho sa sranda nerobí :( zomrel tam človek
Kedze je to zahranicny format serialu, da sa dohladat na internete, ze ktora postava je vrahom, v tomto pripade vrahynou. A tie postavy su totozne, len sa inak volaju.
@anonym_5a3468 vieš o tom že to nie je realita?
@anonym_5a3468 vieš o tom že to nie je realita?
@anonym_8a7239 ticho lebo všetko vyzradis
@anonym_5a3468 wtf? to je seriál, fikcia. Ja som pred pár dňami stratila veľmi blízku osobu, tak pls nepoď porovnávať reálnu stratu blízkej osoby a fikciu. Moje nervy.
@anonym_5a3468 wtf? to je seriál, fikcia. Ja som pred pár dňami stratila veľmi blízku osobu, tak pls nepoď porovnávať reálnu stratu blízkej osoby a fikciu. Moje nervy.
@anonym_8ee8e9 nelituj mŕtvych Harry,ale živých ...a predevsim tých kteri žiji bez lásky...
@miskajerry Tak tu by som netipovala ani náhodou. Aj keď sa veľmi zaujíma o svoje deti ..hmm
@miskajerry presne tak, na voyo je už vrah prezradený v TV bude budúci pondelok a je to pravá matka Kuba a Cyrila.
@marsmykkok Aha..a koľko to má ešte časti?
@anonym_autor Vrahom je vždy záhradník 😀