icon

Ktorý seriál vás v súčasnosti zaujal?

Dnes o 04:47

Ahojte, u mňa Sľub alebo Doktorka Alexandra.

Strana
z2
leonakr
Dnes o 05:00

@anonym_autor the chosen 😊

eva_eva
Dnes o 05:33

@anonym_autor mne začala na jednotka druhá séria seriálu Dotyk života🙂

agajka22
Dnes o 05:34

slub pozeram, ale isto nie ten osud, ci ako sa to vola na jojke, to je dobra ptakovina

anonym_68f02c
Dnes o 05:58

serialy nepozeram, ziadna pridana hodnota. zacala som pozerat dokumenty, nech neotupievam

stellarstar
Dnes o 06:58

Doktor z hôr, miesto činu ( de a at časti ), šéfka ( die chefin ), prokurátor ( der Staatsanwalt ), soko Lipsko ( soko Leipzig ) a vraždy na severe ( morden im Norden )

btus
Dnes o 07:00

nie je to seriál súčasný, je starší: Homeland https://www.csfd.sk/film/291496-homeland-zradca... Momentálne si pozriem Vtierka Castle, alebo polícia Modrava. Včera som pozrela aj tú Doktorku Alexandru a celkom milé.

truthy
Dnes o 07:00

ja momentalne vobec od noveho roka nestiham nejako nic sledovat. to sa mi este nestalo, aby som si ani na chvilu nesadla k tv aspon na jeden diel niecoho...

btus
Dnes o 07:02
@truthy

ja momentalne vobec od noveho roka nestiham nejako nic sledovat. to sa mi este nestalo, aby som si ani na chvilu nesadla k tv aspon na jeden diel niecoho...

@truthy ja ich sledujem, keď žehlím. 🙂 Všetky len z archívu. 🙂

marsmykkok
Dnes o 07:05

Tiež sľub-táto nová séria vyzerá zaujímavo, sklamanie dotyk života-proste len v nemocnici a žiadne nové stále dejové línie, rovnako Dunaj myslím že posledné série už došla tvorcom šťava a vždy sa to rozbieha pomaly každá séria a zaujímavé sú tak posledné 3 časti každej série len.

lenka567899
Dnes o 07:05
@anonym_68f02c

serialy nepozeram, ziadna pridana hodnota. zacala som pozerat dokumenty, nech neotupievam

@anonym_68f02c Ale MK je ok ze

la_dolce_vita
Dnes o 07:09

Most... uz neviem na akom kanali to islo, ale fakt super severske krimi.

sssss123
Dnes o 07:09

Extraktori, zatial prva cast na Nove a vyzera to fajn, celkovo mam radsej ceske serialy, zo slovenskych nove casti Pan profesor a Dotyk zivota, i ked ten ten mi mohol mat viac dynamiky

anonym_6c4bbc
Dnes o 07:32
@anonym_68f02c

@anonym_68f02c a predsa si tupa ked si nepochopila otazku

merrysa
Dnes o 07:44
@la_dolce_vita

Most... uz neviem na akom kanali to islo, ale fakt super severske krimi.

@la_dolce_vita Most je aj český seriál a tiež celkom dobry 😄

biba_18
Dnes o 07:45

@la_dolce_vita šak ale to je už staré 😒

biba_18
Dnes o 07:47

ja rozmýšľam nad fakt novými seriálmi, ale spomenúť si názov je problém, lebo mám pamať ako dory 😒
keďže my doma pozeráme toho veľa, naposledy na netflixe voľačo (kde ma trošku hnevala kamera), no ale ani za toho frasa si nespomeniem čo to bolo 😂
a viem že to boli 2 série a ma tiež nahnevalo, že teraz rok budem čakať na tretiu 😂

anonym_34a293
Dnes o 07:48

My s manzelom pozerame teraz Better Call Saul, uz starsia vec a manzel to pozeral sam uz davnejsie. Je to take, ze si to pustim aj popri inej cinnosti.
A ked chcem nieco naozaj sledovat, tak Chosen. To je moja srdcovka, velmi dobre spracovane.

la_dolce_vita
Dnes o 07:50
@biba_18

@la_dolce_vita šak ale to je už staré 😒

@biba_18 to neviem, objavila som ho az nedavno. Vsetko v tv opakuju a tocia dookola. Ale toto ma naozaj bavilo. Este cesky serial Vypravej, tiez stara vec.

biba_18
Dnes o 07:55

inak veľmi dobré seriály (keď už nemusí byť najnovší) sú slow horses, spomínaný most - aj švédsky aj ten český (ktorý sa volá mimochodom most!)... potom homeland všetky série .. yellowstone .. casa de papel ... kalifát ... the offer ... z tých novších pitt ...
ježiš, ani ich nevymenujem ...

biba_18
Dnes o 07:56

@la_dolce_vita tak prvá séria je z 2011 😉 odvtedy milujem tú kapelu z titulnej piesne, moja srdcovka napočúvaná za tie roky ...

la_dolce_vita
Dnes o 08:03
@biba_18

@la_dolce_vita tak prvá séria je z 2011 😉 odvtedy milujem tú kapelu z titulnej piesne, moja srdcovka napočúvaná za tie roky ...

@biba_18 ano, ta piesen na zaciatku je nieco uzasne... Tak som zaspala dobu 🙂, ale nevadi, tiez nam to len niekto poradil a nemohla som sa odtrhnut od tv. Rada citam aj detektivky z tohto prostredia. Celkovo menej pozeram tv.

sandra19860
Dnes o 08:04

Sľub

gab
Dnes o 08:14

Polabi, Neviditelne https://www.csfd.cz/film/1203290-neviditelne/pr..., Odznak Vysocina,
a este sa chystam na Urgent - mala som kedysi rada Pohotovost

vevesh
Dnes o 08:15

S detmi som si pozrela stranger things, inac odporucam aj Lupin, 911, a potom som mala rada FBI A FBI most wanted, skoda ze ukoncili vsetky tieto serie. Tie nove "nahradne" nemam rada. A uplne neznasan NCSI- na to uz mam alergiu....

anonym_85639e
Dnes o 08:25

Severance a Pluribus. Kto má rád sci-fi thillery si to užije.

anonym_5e8180
Dnes o 09:09

Heated rivalry 😋😋😋

bielasovicka
Dnes o 09:10

Sľub. Pozerám od 1.serie. A mam rada aj tie české krimi seriály, polda , odznak vysočina, polície modrava, kriminalisté. A deluxe 😁

anonym_af52d1
Dnes o 09:16

Pan prsteňov v sobotu o 20.40, tie slovenské blbosti mne rozum nebere.

deti95060810
Dnes o 09:35

Dva a pol chlapa - pozerám dookola prvých 8 sérii. na tom sa aspoň zasmejem
Urgent - celkom fajn, len tie posledné často poslabšie
CSI LAS VEGAS, MIAMI .... - tiež pozerávam ako na odreagovanie

hopatko
Dnes o 09:57

Pytas sa na nove a v poslednej dobe. Takze Slow horses, Bad sisters, Shrinking, Yellowstone. A prave je nova seria Landman, uz ju mam kuknutu.

Strana
z2