icon

Nové bývanie na JoJ

annamudra123
Včera o 20:10

ahojte,zúčastnili ste sa niekto natáčania Noveho bývania? ake ste mali dojmy? Je to nejak honorované?

anonym_cb8217
Včera o 20:18

@annamudra123 akože si myslíš, že účinkujúci dostanú zaplatené? Pochybujem. Dostanú darček. Však to je relácia, kde hľadajú záujemcom bývanie a dostanú zadarmo aj inšpiráciu pri nehnuteľnostiach, ktoré potrebujú prerábku.

annamudra123
autor
Včera o 20:20
@anonym_cb8217

@annamudra123 akože si myslíš, že účinkujúci dostanú zaplatené? Pochybujem. Dostanú darček. Však to je relácia, kde hľadajú záujemcom bývanie a dostanú zadarmo aj inšpiráciu pri nehnuteľnostiach, ktoré potrebujú prerábku.

@anonym_cb8217 ved preto sa pýtam 😀 lebo známa mi tvrdila 2 roky dozadu ze ked tam bola dostala za to zaplatené ale nechce sa mi tomu verit

anonym_f30b1e
Včera o 20:21

Bežní účinkujúci nedostávajú honorár, iba keď ťa televízia osloví ako "záujemcu" (teda zaplatený komparz) a idú pretláčať nehnuteľnosti, ktorým robia reklamu.

anonym_ba03e4
Včera o 20:21

3 dni sa to točí a tri dni budeš mať na sebe rovnaké oblečenie. A Vlado vie byť veľmi nepríjemný. Honorár nedostaneš.

anonym_65a1ca
Včera o 20:24

Co tam bola jedna baba z mesta, tak urcite to mala zaplatene. Realne to nebolo, stale byva tu a hladala akoze kdesi pri BA domcek. Ale to tazko, v zivote by nan nedostala hypoteku. Ale ona hrala sem tam aj v sudnej sieni a tak.

anonym_f30b1e
Včera o 20:26
@anonym_65a1ca

Co tam bola jedna baba z mesta, tak urcite to mala zaplatene. Realne to nebolo, stale byva tu a hladala akoze kdesi pri BA domcek. Ale to tazko, v zivote by nan nedostala hypoteku. Ale ona hrala sem tam aj v sudnej sieni a tak.

@anonym_65a1ca
Známa detto, býva v podnájme, ale "hľadala" apartmán v Tatrách 😀

anonym_f5c38f
Včera o 20:26
@anonym_ba03e4

3 dni sa to točí a tri dni budeš mať na sebe rovnaké oblečenie. A Vlado vie byť veľmi nepríjemný. Honorár nedostaneš.

@anonym_ba03e4 z vlastnej skúsenosti píšeš?

anonym_ba03e4
Včera o 20:29
@anonym_f5c38f

@anonym_ba03e4 z vlastnej skúsenosti píšeš?

@anonym_f5c38f bola tam moja kamarátka s manželom, hľadali 3i byt. Každý deň sa natočil jeden byt, vždy mali to isté na sebe, aby to vyzeralo, že to je v rámci jedného dňa. A to s tým Vladom - tak mi to obaja potvrdili. Byt si nevybrali, peniaze nedostali.

monikamoniak
Včera o 20:32

Muž tam bol kedysi ako komparz. Normálne to mal zaplatené.

anonym_f5c38f
Včera o 20:38
@anonym_ba03e4

@anonym_f5c38f bola tam moja kamarátka s manželom, hľadali 3i byt. Každý deň sa natočil jeden byt, vždy mali to isté na sebe, aby to vyzeralo, že to je v rámci jedného dňa. A to s tým Vladom - tak mi to obaja potvrdili. Byt si nevybrali, peniaze nedostali.

@anonym_ba03e4 inak som si aj myslela, že sa to nedá stihnúť v jeden deň. Odteraz si budem všímať líčenie na ženách, či to majú identické 😁

anonym_f5c38f
Včera o 20:45

mňa vždy tak naserie, keď sem ľudia nenapíšu vlastnú skúsenosť.
To je vždy len, počula som, známa hovorila..
Kurňa akoby tam nikto nebol, či už sú to také celebrity , že na koníka nechodia? Do riti tam, ja mám rada takéto Kelišoviny z telky reálne 😁

anonym_0bfc55
Včera o 20:52

Kamoška, ktorá tam bola tiež v skutočnosti nehľadala bývanie, do kamery hovorila čo jej kázali a mala to honorované, oslovili ju tuším cez agentúru, platená bola od natáčacieho dňa, takže sa ponáhlali to stihnúť a netrvalo to 3 dni, čo ale určite záleží aj od lokality. A čo sa týka Voštinára, poznám ho osobne, pracovala som v jeho tábore a moje skúsenosti sú iba pozitívne, ale samozrejme neviem aký je v tejto práci.

anonym_f5c38f
Včera o 20:54
@anonym_0bfc55

Kamoška, ktorá tam bola tiež v skutočnosti nehľadala bývanie, do kamery hovorila čo jej kázali a mala to honorované, oslovili ju tuším cez agentúru, platená bola od natáčacieho dňa, takže sa ponáhlali to stihnúť a netrvalo to 3 dni, čo ale určite záleží aj od lokality. A čo sa týka Voštinára, poznám ho osobne, pracovala som v jeho tábore a moje skúsenosti sú iba pozitívne, ale samozrejme neviem aký je v tejto práci.

@anonym_0bfc55 v tábore , čo má v Tepliciach?

anonym_0bfc55
Včera o 20:57
@anonym_f5c38f

@anonym_0bfc55 v tábore , čo má v Tepliciach?

@anonym_f5c38f áno, začala som ešte keď bol na Podskalí a neskôr aj pri Tepliciach

ivkaaa1
Včera o 21:02

@annamudra123 Ja som bola v relácii v minulosti ako realitná maklérka.Oslovila má tv joj na základe ponuky,ktorú som inzerovala.Bolo to aj honorované.V mojom prípade to bolo reálne,kupujúci hľadali byť,ktorý cca do 2tyzdnov cezo mňa aj kúpili.A Vlado Vostinar bol ukážkový,milý a veselý.Nemozem povedať zlé slovo.

anonym_599c05
Včera o 21:05
@anonym_ba03e4

@anonym_ba03e4 boli ste osobne natáčať?

anonym_cdd005
Včera o 22:16

Manželova sesternica bola, naozaj sa natáčalo 3 dni, reálne hľadali dom v okolí RK, 3 dni musela mať na sebe to isté, peniaze za to nedostala. Nakoniec dom cez reláciu nenašli.

btus
Včera o 22:17

ináč, rozmýšľala som , že tam napíšem, ale nehnuteľnosť Slovinsku. 🙂

cacianka
Včera o 22:39
@btus

ináč, rozmýšľala som , že tam napíšem, ale nehnuteľnosť Slovinsku. 🙂

@btus veď už boli viac x v cudzine, rôzne krajiny

anonym_131cb2
Včera o 22:43
@annamudra123

@anonym_cb8217 ved preto sa pýtam 😀 lebo známa mi tvrdila 2 roky dozadu ze ked tam bola dostala za to zaplatené ale nechce sa mi tomu verit

@annamudra123 áno deje sa to. Čistý komparz. Bola tam moja spolužiačka a skoro som odpadla keď som ju tam videla. Jej svokru bombardovala polovica Bratislavy, či sa mladý so ženou sťahuje 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Oni barák v centre BA, za vodou a ona chudera asi z nudy šla do relácie o hľadaní nového domova.

temperity
Dnes o 04:27

Moj brat mi vravel, ze ucinkujuci - hladajuci dostane zaplatene ze su to v podstate “herci”.

anonym_fc9fc5
Dnes o 05:17

Inac, neviem ako vy, ale ja to pozeram kvoli nehnutelnostiam a dizajnu. Vobec mi nevadi, ak su to herci.

anonym_dcec5f
Dnes o 05:47

Kto si skutocne hlada byvanie sleduje inzertne portaly s desiatkami ponuk a nejde do TV, kde mu ukazu tri ponuky.

tilly
Dnes o 06:31

Mňa oslovili ako realitku. Mala som v ponuke dom, ktorý im zapadal do konceptu, ale majiteľ nechcel prezentovať dom týmto spôsobom, tak sme do toho nešli.

btus
Dnes o 18:04
@cacianka

@btus veď už boli viac x v cudzine, rôzne krajiny

@cacianka ja viem, ja by som to len tak skúsila. Reálne nemám na to, aby som si tam kúpila bývanie, ale bola by som zvedavá, čo by našli. 🙂 Ináč, už som pozerala slovinské realitky. 🙂