Odporúčte film alebo seriál pre náročného diváka
Baby moje, sama som doma a chcem si niečo zaujímavé pozrieť, ale asi som náročná 🤦
Včera som si chcela pozrieť Jedeme na teambuilding, popri praci som to z donútenia dopozerala, aby som zistila, či je to taká debilina celé, alebo len začiatok.
Detto ďalšie komédie, 15 minút a stačí mi.
Skoro všetko za mi zdá stupídne, väčšinu filmov po chvíli vypnem...aj seriálov, nechce sa mi venovať tomu čas.
Asi si budem čítať 😃
Niečo napínavé, zaujímavé, uveriteľné, môže byť aj historické...nemáte tip?
Alebo životopisné. Páčil sa mi film Hodiny, Edith Piaf...zas nemusí to byť ťažká intelektuálčina že nezaspím.
Ďakujem 🙏🙏🙏
Serial Manifest, Tracker, Chicago fire napr
Film z akcnych Beekeeper, Angel has fallen
Z historickych /romantickych serial Sanditon, film vykupena laska
Zo seriálov bolo za ostatné roky pre mňa najlepšie Severance.
Teraz dokončujem Dopesick (opioidy v USA, Michael Keaton), a chystám sa na tretiu sériu Mayor of Kingstown (preživší Jeremy Renner a väzenie) a nový Presumed Innocent (Nedostatek důkazů, Jake Gyllenhaal) ktorý mi mám pocit asi bude celkom pasovať.
Pri filmoch mám v ostatnom čase pocit že aj novinky už som videl. 🙂
Pre narocneho divaka odporucam povodnu polsku tvorbu - dekalog napr... zopar filmov som videla a teda po skonceni som si povedala wtf a mala milion otazok. Cize film splnil svoje ocakavania - vyvolal zamyslenie sa... inak moja "oddychovka" je kod enigmy
Nieco co ma po dlhom case konecne zaujalo bolo Last days of Ptolemy Grey.
Film odporúčam Melancholia z roku 2011 (dánsky film). Mne sa z toho varil mozog ešte tri dni.
Jeden z mojich najoblúbenejších filmov je Prisoners (myslim že Zmiznutie po SK) Ťažký, ale výborný.
Inak ja milujem všetky filmy od Nolana: Interstellar, Tenet, Inception…
Ja som ten isty typ divaka ako ty, ceske komedie sa mi nedaju pozerat a vsetko sa mi zda stupidne, cize mozno ti bude sediet moj vkus:
- Madarsky film: O tele a o dusi
- Musime sa porozpravat o Kevinovi.
Teraz je v kinach mexicky film: Zly herec. Tiez odporucam.
A tiez odporucam film Melancholia ako dal tip @sevrin
Ďakujem Vám, popozerám ❤️
Ja mám veľmi rada kórejské seriály majú fakt topky . Zaujímali by ta aj také ? Ak áno tak napis a pozriem presne názvy 🤗 mám fakt také 2 od ktorých som sa nemohla odlepiť
nie som vobec filmovy a serialovy typ, ale par som videla : The Pianist alebo Pianista...hocico zivotopisne o holokauste, napr. aj dokument Hitler na Netflixe novy je super, zo serialov celkom fajn bol Queens Gambit, tiez inspirovane skutocnostou,
miniséria Mildred Pierce, seriál Band of brothers, filmy Skryté čísla, Radioactive, The bombardment v podstate všetky historické a okrem Mildred aj podľa skutočnosti, ale nie sú to žiadne novinky
@kikaaa444 kludne napis, nemam nic proti, este som ziadny nevidela. Kedy to vsetko stihate? 😃
Mne sa posledne veľmi páčil film Where the crawdads sing..a seriály zaujímavý bol Baby Reindeer (podľa skutočnosti), Spining Out a ja si idem aj na historických a fantasy ako Vikings, Vikings: Valhalla, The Last Kingdom, Witcher a House of Dragon 😀
Seriály môžem odporučiť Angličanka z prostredia Divokého západu, veľmi silný ale aj smutný a brutálny príbeh a Žena v stene, to je na základe skutočných udalostí.
Odporúčam Atlas mrakov, Východiskový bod (I origins), páčil sa mi aj Inception, Interstellar, Prvý kontakt.
Určite film NEDOTKNUTEĽNÍ každému odporúčam.
A ešte My deti zo stanice ZOO.
Ešte doplním 3 filmy:
- Zdrojový kód (2011)
- Správci osudu (2011)
A film, ktorý má úplne naposledy dostal, sa volá po česky Oddělen (Detachment) - z roku 2011. Je to dráma, psychologický. Fakt ma dostal. Takže za mňa asi toľko 🙂

Prave pozeram film Naim, zivotopisny, o bulharsko-tureckom vzpieracovi. Aj zaujimave, aj napinave, aj skutocne.