Peaky Blinders: Diskusia o filme The Immortal Man
Pozor! Spoilery! Budem rada za vaše názory ak sú tu nejaký fanúšikovia, poďme podebatovať.
Na úvod poviem, že seriál milujem. Je to moja srdcovka a Tommy je jedna z mojich najobľúbenejších postáv. Na film som sa neskutočne tešila od jeho oznámenia. Musím oceniť obsadenie, lokácie a výpravu aj keď mi trochu chýbal ten feeling pôvodného prostredia, ten vojnový prvok mi tam úplne nevoňal. A Rebecca ma tam veľmi neoslnila hoci v iných projektoch ju mám veľmi rada.
Dej samotný sa mi páčil, aj keď po skončení som mala dojem, že nám vlastne nič závažné nepriniesol a keby nevznikol tak sa nebudem cítiť ochudobnená. Koniec Aidy mi nevadil. Jej smrť mi tam tak nejak prirodzene vyplynula a samozrejme dala Tommymu motív na záver. Páčil sa mi nápad s Arthurom. Aj keď išlo o Tommyho obrovské zlyhanie, pôsobilo to na mňa vierohodne a chápala som ho po tom všetkom, čo Arthur napáchal za tie roky.
Čo mi vyslovene vadilo bol koniec. Ak by ho Duke zachránil a spolu pokračovali, bolo by to pre mňa asi viac prijateľné ukončenie. Tommy by mal opäť zmysel života, opäť koho viesť k lepšiemu. A aj by to naplnilo názov The Immortal man. Takto vlastne iba prinútil syna aby si zabil otca a nakoniec teda immortal neplatilo. Snažili sa tam síce apelovať na to ako veľmi chce Tommy mať pokoj ale akosi to išlo mimo mňa. A tá posledná reč o tom, že je kôň a má ho milosrdne zastreliť......No snáď sa nezapíše nikam do výberu posledných viet hrdinov.
Oceňujem soundtrack, keď začala hrať Red Right Hand bola som vo vytržení, rovnako tak keď si Tommy obliekol svoj typický outfit.
Suma sumárum sa mi ako celok film páčil, určite si ho ešte zopakujem keď dokončím druhé kolo seriálu.
A čo vy?
@marryliese nedocitala som ..som iba na 4 diely výborný serial
@anonym_3d4b92 tak sa vráť keď to pozrieš celé 😁
Milujem peaky blinders. Videla som to niekoľkokrát a ja krava som si to prečítala cele a film som nevidela 😂😂😂. Nevadi, stáva sa.
debatovať o filme či seriáloch? fajn seriál. koniec. bodka 🤷♀️
@biba_18 keď nemáš nič čo by si chcela k téme tak na čo komentuješ? Debaty k seriálom sú úplne bežná vec na internete.
@anonym_79b7ee vidím že aj ty si pridala dôležitý príspevok k diskusii 😏
debaty možno existujú, podľa mňa sú nepotrebné. na rozdiel od recenzií…

@marryliese nedocitala som ..som iba na 4 diely výborný serial