Pozeráte Love Island? Diskusia o kráse Dominiky
Som na druhej časti a rozmýšľam či nova boombshell ta Dominika čo ma19, či ma svoje vlasy alebo nadpojene.. ma ich strašne krásne
Čo si myslite?
Neviem, čo je na tých vlasoch pekné, veľmi vidno že su nadpojene.
@vyrovnanaosoba a ešte v jednom rozhovore, ktorý mi vybehol na fb/insta, že má za sebou niekoľko dlhodobých toxických vzťahov 😃🥲 v 19ich 🫨
@mamickalisticka mala dve vážne. Jeden bol s benom cristovaom.. To je podla mňa také cudne ze 34 ročný s 19🙄 ale tak každý má iné preferencie.
@lucia13022023 veľmi veľa skúseností môže mať taka 19r. Ja som mala prvého frajera ako 18r, aj to sme sa len držali za ruku a to som sa červenala ako paradajka 😂 ale jasne, teraz dievčatá už v 13tich majú vážny vzťah 😀
@vyrovnanaosoba ja som mala prvého v 16 ale to nebol vážny vzťah 🤣🤣 ale hej, teraz to je všetko posunute
Nepozerám 🙂 títo zúfalý ľudia sa potrebujú len zviditeľniť nazbierať srdiečka lajky sledovanosť na ich sociálnych sieťach
S Benom chodila? To ako sa k nemu dostala?
áno chodila ale to trvalo krátko, určite by som to nenazvala vážnym vzťahom. A Ben ma 37, nie 34
@barus26 taknsom sa sekla o tri roky🤣 ona v jednom podcaste tvrdila, že je to vážny vzťah...aj v LI ho spomínala.
@lucia13022023 no veď mohla tvrdiť. Pre mňa osobne nie je vzťah vážny keď trvá len pár mesiacov 😀

Nadpojene