Ruža pre nevestu: Čo sa stalo v novej epizóde?
Pozeral biekto epizodu vopred?
Dolly sa priznala k synovi? A co to riesila julie? Nemam moznost pozriet
@ajajaj00 nerozumiem preco si ju tam nechava dalsia adeptka na vyhadzov ma 20, studuje architekturu ale chce studovat medicinu 🤷🏻♀️
Mne zatiaľ celá táto séria príde taka čudná neviem prečo. Aj ten Radko. Strašne veľa intríg a zla je tam 😁 asi nemám ani favoritku.. Ta Stanka mi prišla ok, aj najkrajšia z nich aj najrozumnejsia ale ostatne baby to nepotrebuje komentár asi 🤣
@lucia13022023 ja som to minuly rok pozerala cele kks a podla mna je to cele nerealne
Inak len mne to pride ze tie zeny su ako cez kopirak ako v prvej serii? Presne tie iste typy. Julie - Mirka, Dolly - Marcela, tie tri kamosky su ako tie tri tereza a dalsie dve, verona - bea (aby neboli len vychrtliny).. proste to iste len ine ksichty 😄
To je zámer. V takýchto projektoch sa vyberajú rovnako vyzerajúce dievcatá. V love Island to bolo ešte viditeľnejšie. Aj minuly rok bola Rómka, či ? Priscila, či nejako tak
Love story z toho nebude mozno len na kratku dobu ale aspon sa zasmejeme na parodiach 🤣

Ano , priznala sa ale zobral to v pohode a ocenil jej úprimnosť . Júlie odletela na 1 deň kvôli pracovným povinnostiam ale mala by sa vrátiť .