Sex v meste: Mamička a stratené topánky
Slobodná a bezdetná šla na oslavu narodenia tretieho bábätka k bohatej kamarátke.
Na oslave vyžadovali, aby si vyzula a nechala v chodbičke topánky, ako všetci hostia. Hoci jej značkové topánky stáli skoro 5 stoviek...Doniesla aj drahý darček pre bábo. Pri odchode zistila, že jej drahé topánky zmizli. Kamarátka jej požičala staré tenisky na cestu domov. Keď sa neskôr slobodná, bezdetná zastavila a pýtala, či sa našli tie jej drahé topánky, mamička stále, že nič, že nevie. Potom sa zbadala a ponúkla sa, že jej za stratené topánky zaplatí.
Slobodná, bezdetná vraví že netreba, ale mamička že hej... a že koľko stáli? Nuž, skoro 5 stovák.... A vtedy sa mamička zháčila...
že veru tak veľa ti za topánky nedám. Že také peniaze som ja vyhadzovala na topánky prv než som mala REALNY ŽIVOT a skutočné zodpovednosti.....
Neskôr si bezdetná slečna uvedomila, že na darčeky ku svadbe a deťom tejto mamičky minula viac peňazí, než na tie svoje vlatné topánky.
Ktorá z nich mala pravdu?????
Úprimne, niekedy ma až zaráža koľko času a myšlienok dokáže niekto venovať až takýmto hlúpostiam. Premýšľať o nich, napísať kvôli tomu na fórum a spísať takýto siahodlhý text o ničom, tak ako píšem ja teraz.
Bol to majetok Carrie kupeny za jej vlastne peniaze. Jej vec na co ich minie.
Carrie ma pravdu ❤️
darčeky - množné číslo. pár topánok - jednotné. darčeky - radosť iným. topánky - radosť sebe…
malo by to byť vyvážené… a nepozerať na všetko cez peniaze…

Mať tak tvoje problémy a Ficovu rentu