icon

Žaneta z Ruže pre nevestu:

Včera o 18:38

išla edukovať diváctvo do show kde su samé "hlupane", podla jej slov, ale zatiaľ to vyzerá že ona je tam najmenej ostrá ceruzka v peračníku..

anonym_d3417c
Včera o 19:04

Gdo???

anonym_f94552
Včera o 20:26

a ty si stale nepochopila,ze 80% z toho idu podla scenara?je to show

anonym_4ce4c6
Včera o 20:44

Akí účinkujúci takí sledovatelia. Ti co sledujú tu show nemajú v hlave viac než tí čo sa tam prihlásia. Normálni ľudia sledujú iné žánre

anonym_d9a3ed
Včera o 20:49

@anonym_autor kvoli comu? Lebo zlozila “basnicku”?? Neverim ani na sekundu ze to bol jej napad. Nie je nikomu podozrive ze ani jeden jediny krat sa tie ich “darceky” pre zenicha neopakuju? Vsetko im to rezia kaze robit…

anonym_daf40f
Včera o 20:55

Nepozerám túto hovadinu, ale jednu sériu som kukala zbežne kvoli kamoške co tam bola ,ona vravela, ze nemali scenár, tie niektoré pripečené aj normalne zeny boli naozaj take, to uz sa potom snažia tvorci využiť a vedia ako smerovat diváka a hlavne to vedia tak super postrihat, ze tie ucinkujuce len otvaraju doma hubu ked to vidia .Ci sa odvtedy nieco zmenilo a uz scenár maju, to neviem. Ale s každou reality šou je to to iste a na jedno kopyto.

katjas8
Včera o 21:35

Aj mna sklamala, mala som ju rada, prekvapilo ma, že tam šla.

anonym_85039c
Dnes o 03:22

Kedy a kde to začalo?

anonym_737ab7
Dnes o 06:11

@anonym_autor to bola tá s tou básničkou? Vkuse čumí ako keby mala o kolečko menej mám z nej práveže pocit aj tá učiteľka je zvláštna

anonym_9e2292
Dnes o 06:19

ucinkuju hlupane a hraju to pre hlupane.