Ako fungujú nové pravidlá na Netflixe?
Prosím vás viete niekto ako ponovom funguje netflix? Pozerávam ho doma na mobile, na telke a občas u rodičov na telke. Stále mi to dáva len dočasný prístup na 14 dní. Ale bolo tam písané, že stačí aspoň raz za mesiac pozrieť na tej druhej wifine. Čo som celkom nepochopila a nestihla si to poriadne prečítať. To znamená, že stačí u rodičov pozerať na ich telke môj profil alebo sa na ich wifi musím prihlásiť cez môj mobil a tak si tam niečo pozrieť?
@martinmmartin adresa wifi a adresa kreditky?
podla IP adresy vidia (zhruba) ci si tam kde vedia ze mas zaregistrovanu kreditku
@martinmmartin na kreditke mám adresu rodičov
ok nie podla kreditky, su vychytralejsi
How Netflix detects devices within a Netflix Household
We use information such as IP addresses, device IDs, and account activity to determine whether a device signed into your account is part of your Netflix Household.
We do not collect GPS data to try to determine the precise physical location of your devices.
If a Netflix Household is not set
If a Netflix Household hasn’t been set, we will automatically set one for you based on IP address, device IDs, and account activity.
Takze si ta vysleduju ze kde si najcastejsie a tam si povedia ze si doma
@martinmmartin A ked bude najcastejsie v praci,tak tam urcia ,,domov".😎
@niekto2hy budu vidiet ze je na tom istom providerovi vela ludi s kde ma kazdy vo vacku telefon s app netflixu s inym kontom (svojim) . Blby nebudu
device IDs, and account activity - cize vedia ak na to blemis, ako dlho na to blemis , kedy na to blemis a na com na to blemis a z toho im vypadne ci sedis doma alebo makas v praci
@martinmmartin Mozes pozerat aj doma na telefone.
Aj tak tomu asi celkom nerozumiem. Ide o to aký profil sa na akej IP pozerá alebo kde sa pozerá najčastejšie?
Tak nejak, a samozrejme kombinacia tvojho pozeracieho spravania- kukas cele filmy vacsinou vecer? tak si doma. Kukas na telke kde mas netflix alebo kukas na telefone.(Telka sa tazko prenasa tak asi budes doma ked je tam aj telka na tej istej ip adrese) Chodis pravidelne kukat k inej IP ( navsteva rodiciv)? Tak doma niesi a dostanes oznamenie ze ta vidia ze niesi doma
Pozerám doma na tv, doma na mobile, v práci na mobile, manžel doma na tv, doma na telefóne, v práci na telefóne, rodičia doma na tv
A presne to vidi netflix ze mas 2 domacnosti kukajuce za jedny prachy a bude to to zneprijemnovat ako len budu vediet

Tam kde platis, musis sa prihlasit na netflix z miestnej wifi doma raz za mesiac (asresa wifi a adresa kreditky musia sediet) potom mozes ist na 14 dni niekam inam. A za 14 dni naspät domov sa zase prihlasit a resetnut tych 14 dni odznova. (proste nemozes niekomu dat heslo a on sa bude dozivotne kukat na tvoj ucet mino tvojej adresy)