icon

Ako pozerať obsah na Oneplay bez obmedzenia?

rika98
8. dec 2025

Ako pozerať celý obsah na oneplay bez obmedzenia?aktivovala som si to kôli seriálom ani jeden mi nejde poraďte prosím.

pink_lady
8. dec 2025

maš zaplatene?

anonym_3e4bea
8. dec 2025

@rika98 mas tu skusobnu verziu alebo nejaku plnu?
Omezený přístup k obsahu: Během zkušebního období není dostupný prémiový obsah (např. Voyo Originál, Oneplay Originál) ani vše z plánu Komfort. Prémiový obsah poznáte podle ikony zámku – pro jeho zpřístupnění je nutné přejít na vyšší plán

rozculena
8. dec 2025

@rika98 @anonym_3e4bea

obsah môže byť obmedzený licenčnými právami, takže niektoré veci z ČR nemusia byť dostupné, hoci základná služba funguje.

niekto2hy
8. dec 2025

@rika98 Musis pouzit VPN.

rika98
autor
9. dec 2025
@pink_lady

maš zaplatene?

@pink_lady áno mám už som písala aj na podporu a odpísali mi že to nepôjde lebo som platila zahraničnou kartou , že to by som musela zaplatiť českou kred.kartou za to mi to nejde

rika98
autor
9. dec 2025
@niekto2hy

@rika98 Musis pouzit VPN.

@niekto2hy to sú platene appky nie? Lebo na tv mi ukazuje len platene

niekto2hy
9. dec 2025
@rika98

@pink_lady áno mám už som písala aj na podporu a odpísali mi že to nepôjde lebo som platila zahraničnou kartou , že to by som musela zaplatiť českou kred.kartou za to mi to nejde

@rika98 ,,musela zaplatiť českou kred.kartou" to je ,,blbost". Hmm,neviem aky mas TV.

pink_lady
9. dec 2025
@rika98

@rika98 no ano, one play ti na SK nepojde "len tak", potrebujes nejaku aplikaciu ktora ta akoze "prenesie" do česka...Na Slovensku je voyo a niektore serialy one play idu cez to, teraz mi vypadol nazov