icon

Ako relácia Na nože pomáha reštauráciám?

23. mar 2025

To akoze len Karha tých majitelov restauracie alebo sa im snazi pomoct?

janka_23
23. mar 2025

A co ich ma chváliť za ten humus co v niektorých reštauráciách podávajú? Ma ich pochváliť za ten bordel ktorý majú v kuchyni? A jasne ze sa im snazi pomôcť, zadarmo im prerobia restauraciu, dostanú vybavenie, ukáže im ako a co variť a je už iba na nich ako sa s tym popasuju

simona1998
23. mar 2025

Nové zariadenie do kuchyne , mašiny , hrnce . Uz aj to stojí veľa €. Ale príde mi to tak , že všade kde bol , to ostalo rovnaké 🙂 ale rada to kukam

marca12
23. mar 2025

@simona1998 V novej serii uz nedostavaju vybavenie kuchyne. A to je pravda,ze velka zmena sa neudeje. Boli sme v par restauraciach,kde natacali a veru neprislo k badatelnemu zlepseniu.

nelka93
24. mar 2025

@simona1998 pozri si yala habibi tohtoročná séria. Tam k tej zmene došlo a k velkej. Ale je to skôr výnimka ako pravidlo

papaya308
24. mar 2025

@marca12 aj Pečalka

simona1998
24. mar 2025

@nelka93 videla som , ale tam to išlo aj predtým , čo sa týka hygieny , čerstvosti . Nie jak u Slovákov kde mali v hrncoch doslova nasrate .

martina0782
24. mar 2025

Ono je to podľa mňa o tom ako sa daná reštaurácia k tomu postaví , či chce aby došlo k zlepšeniu alebo nie a po ďalšie samozrejme sa chcú zviditeľniť keď sa tam prihlásia

oliviabb
24. mar 2025

@nelka93 len jo to tam zavrete, ked idem okolo kedykolvek. Asi im to vobec nepomohlo.

xsuzannex
28. mar 2025

@oliviabb napodobne aj ja. Kukam na to kazdy den a zavrete, von na terase ani jeden clovek

petulda333
28. mar 2025

Ak by bolo vsetko tip top,vela ludi by nepozeralo. U nas natacali tiez v restike a nevysielali,asi ani nedotocili,nebolo co...kedze tam vsetko funguje

vcielculinka
26. máj 2025

Keby se vedeli, ako sa to pripravuje a ako divákov klamú,,, Aby to bolo dramatické, reštaurácie majú zakázané umývať kuchyňu a naopak prikázané mať bordel na rôznych miestach, variť hnusne a pod. No a potom hľa, po radách od Nováka všetko ide. Skrátka, za každú cenu treba vyprodukovať konflikt, drámu... Ale keby ste vedeli ešte, čo je to za neznesiteľné ego...

autor
26. máj 2025
@vcielculinka

Keby se vedeli, ako sa to pripravuje a ako divákov klamú,,, Aby to bolo dramatické, reštaurácie majú zakázané umývať kuchyňu a naopak prikázané mať bordel na rôznych miestach, variť hnusne a pod. No a potom hľa, po radách od Nováka všetko ide. Skrátka, za každú cenu treba vyprodukovať konflikt, drámu... Ale keby ste vedeli ešte, čo je to za neznesiteľné ego...

@vcielculinka no fuj smutne.

simona1998
26. máj 2025
@vcielculinka

@vcielculinka no jasne že hej , keby príde do restiky ktorá šľape by to nikde nekukal.

autor
26. máj 2025
@vcielculinka

@vcielculinka ale by som aj bola rada kedze je to len hrana kritika. Ja by som sa citila ako male decko kebyze ma on naozaj kritizuje.. lebo by to nemohlo byť z očú do očú...

papaya308
27. máj 2025
@vcielculinka

@vcielculinka povedz viac😂 ale niečo podobné som tiež počula