icon

Ako sa vám páči tento ročník Loveisland?

18. okt 2025

Ti co pozerate...
komu fandite? Ako sa vam paci tento rocnik? Kludne napiste hocijake nazory.

anonym_35e83c
18. okt 2025

Mne sa veľmi páči Adri s Honzom. Nemusela som Mišku, irituje ma pár Martin a Michelle - on je v pohode, ona mi vadí veľmi a tie ich nekonečné rozpravy o ničom. Takisto mi nesedí Patrície, myslím, že sa k Honzimu nehodí, aj keď ona je v pohode, len mi napríklad viac pasuje k Tomášovi. Imponuje mi práve Tomáš, Honza, teraz už aj Dušan. Z dievčat je najnormálnejšia podľa mňa práve Adri, predtým Adéla. Hoci som Kiku mala rada v Ruži, tu mi osobnostne nesedí a miestami ma jej prejav vyrušuje.

marusiao
18. okt 2025

myslím, že vyhrá Honzi a Patrícia

autor
18. okt 2025
@anonym_35e83c

Mne sa veľmi páči Adri s Honzom. Nemusela som Mišku, irituje ma pár Martin a Michelle - on je v pohode, ona mi vadí veľmi a tie ich nekonečné rozpravy o ničom. Takisto mi nesedí Patrície, myslím, že sa k Honzimu nehodí, aj keď ona je v pohode, len mi napríklad viac pasuje k Tomášovi. Imponuje mi práve Tomáš, Honza, teraz už aj Dušan. Z dievčat je najnormálnejšia podľa mňa práve Adri, predtým Adéla. Hoci som Kiku mala rada v Ruži, tu mi osobnostne nesedí a miestami ma jej prejav vyrušuje.

@anonym_35e83c aj mne sa pacia. Aj ked fakt na to vhupli tak taky nejaky pokoj mi z nich ide. Na mischel sa nemozem pozerat. Strasne mi na nej nieco vadi aj ked ma krasne oci. Patricia je nadherna zena ale ona bude mat nejake silne traumy a vonku to neustoja. A tie honziho zuby. Strasne nieco.

anonym_e72038
24. okt 2025

@anonym_autor Honzi je ukazkovy manipulator...to je nieco hrozne a Patricia je podla mna dobry clovek, ma dobre srdce, ale zial, pre Honziho lahka korist na manipulovanie. Ona vedla seba potrebuje chlapa, ktory na nej nebude chciet nic menit a da jej pocitit, ze je dost dobra. M & M ani nekomentujem...cele zle. Z Honzu a Adri som mala velmi dobry pocit, naozaj take to, ze necakas a zrazu to tam klapne, ale cim dalej, tym viac mam taky cudny pocit...vztah im verim, ale povahy nie...hraju sa na chrumkavych...ale uvidime, vonku si ich viem spolu predstavit. Kika a Dusan uvidime...citit z nich, ze sami necakali, ze by medzi nimi nieco mohlo byt, ale Dusan je velmi pekny chlap a je cudne, ze si nevie najst partnerku, cize zjavne tam nieco bude a Kika je dost ostra a papulnata..otázne je dokedy s tym Dusan bude v pohode a bude to tolerovat. Kazdopadne..tento rok mam pocit, ze to vsetci hraju na vyhru...a cudne, ze pary, ktore este len zacali ako Erika a Shelby alebo Lenka a Niko, tak poslali hned domov, lebo ze to nie je friendisland, ale taky Dany je tam stale, aj ked mal byt uz davno doma. Velke zasahy produkcie su tam a bohuzial so zlymi nasledkami.

anonym_35e83c
24. okt 2025
@anonym_e72038

@anonym_autor Honzi je ukazkovy manipulator...to je nieco hrozne a Patricia je podla mna dobry clovek, ma dobre srdce, ale zial, pre Honziho lahka korist na manipulovanie. Ona vedla seba potrebuje chlapa, ktory na nej nebude chciet nic menit a da jej pocitit, ze je dost dobra. M & M ani nekomentujem...cele zle. Z Honzu a Adri som mala velmi dobry pocit, naozaj take to, ze necakas a zrazu to tam klapne, ale cim dalej, tym viac mam taky cudny pocit...vztah im verim, ale povahy nie...hraju sa na chrumkavych...ale uvidime, vonku si ich viem spolu predstavit. Kika a Dusan uvidime...citit z nich, ze sami necakali, ze by medzi nimi nieco mohlo byt, ale Dusan je velmi pekny chlap a je cudne, ze si nevie najst partnerku, cize zjavne tam nieco bude a Kika je dost ostra a papulnata..otázne je dokedy s tym Dusan bude v pohode a bude to tolerovat. Kazdopadne..tento rok mam pocit, ze to vsetci hraju na vyhru...a cudne, ze pary, ktore este len zacali ako Erika a Shelby alebo Lenka a Niko, tak poslali hned domov, lebo ze to nie je friendisland, ale taky Dany je tam stale, aj ked mal byt uz davno doma. Velke zasahy produkcie su tam a bohuzial so zlymi nasledkami.

@anonym_e72038 včera som pozerala časť na Voyo a z tej Michelle ma išlo poraziť. Ona keď sa smeje a aj pri bežnej mimike má otvorené ústa. Nerozumiem tomu, je to strašne umelé. Nepáči sa mi ani výzoro, ani povahovo. Je to totálny buran. Martin je zase múdry ako rádio, tiež už ho mám dosť. Len ich tam počuť. Kika ma sklamala, tak ako bola celkom v pohode v Ruži, tu mi je nepríjemná. Z dievčať mi nevadí vystupovaním a komunikáciou Adri a ešte Klára. Patrícii nedávam vonku ani dva týždne, ona zahučí strašne. A Dušan, veľmi pekný a inteligentný chlap, tiež nerozumiem, čo je za tým. Zrejme veľmi vyberá...

johanka21
24. okt 2025

@anonym_autor Zaslúžili by si vyhrať Honzi s Patríciou, totálne nekonfliktný pár, veľmi im to želám...

autor
24. okt 2025
@johanka21

@anonym_autor Zaslúžili by si vyhrať Honzi s Patríciou, totálne nekonfliktný pár, veľmi im to želám...

@johanka21 nekonflikty? Velakrat ma honzi na patu uplne hlupe pripomienky, aj to ako sa choval ked mali mimco. Pata ma evidentne strasne vela traum a on jej uplne nepomaha.

mariades29
26. okt 2025

Mňa dosť irituje Kristína s tou chválou na Dušana, vkuse mu lichotí a ospevuje ho a sú tam spolu pár dní.. a Dušanovi to nejak neverím, mám pocit, že je na iný typ žien, ale koho iného si mal vybrať ako Kristínu? Tak ju tam balamúti a ona je z neho hotová.. a tú šľahačku si, podľa mňa zaslúžila, išla si tam síce po Danyho, ale prečo by jej on mal dať priestor, keď mu nesadla a ani sa mu možno nepáčila..?
A po piatku mi je fakt ľúto Klárky, čo si musela vypočuť od Martina, držala som mu palce ale je to mudrlant, všetkých ohovárajú s Mishell. Takže môj favorit je Adri a Honza, aj keď on mi príde trošku majetnícky, ale prajem im to, oni na mňa pôsobia najreálnejšie.