icon

Ako sa vám páčil posledný diel Last of Us?

really8
27. máj 2025

Su tu nejaki fanusikovia? Co hovorite na posledny diel? Nejake teorie?

really8
autor
27. máj 2025

@admini nemente mi debilne nazov, mna nezaujima len posledny diel ale serial ako taky!!!!! Takze to vratte spat

majlo1234
27. máj 2025

Milujem! A ten Pedro Pascal, dala by som si povedat😆 inak to pozeram hlavne kvoli tomu, ze mam rada post apokalypticke veci, a kvoli nemu😆

mirola
27. máj 2025

zo zaciatku bavilo, uz nebavi 🙂

nicoletta98
27. máj 2025

@really8 baví ma to.. je to iné od hry, hlavne povaha Ellie, ale aj napriek tomu fajn 🙂

lisymbia
27. máj 2025

Som vedela že ten seriál bude mať taký debilny koniec 😅 a aj tak som z toho nasratá 😂

really8
autor
27. máj 2025
@majlo1234

Milujem! A ten Pedro Pascal, dala by som si povedat😆 inak to pozeram hlavne kvoli tomu, ze mam rada post apokalypticke veci, a kvoli nemu😆

@majlo1234 ooooo pedro pedro pedrooo. Asi si zase pozriem escobara😂

really8
autor
27. máj 2025
@nicoletta98

@really8 baví ma to.. je to iné od hry, hlavne povaha Ellie, ale aj napriek tomu fajn 🙂

@nicoletta98 hru som nikdy nedohrala ale asi pojdem do toho ked budem mat cas. Kupenu uz mam

really8
autor
27. máj 2025
@lisymbia

Som vedela že ten seriál bude mať taký debilny koniec 😅 a aj tak som z toho nasratá 😂

@lisymbia nevies kedy ma byt pokracovanie?

yelena159
27. máj 2025
@majlo1234

@majlo1234 Ak máš rada Pedra, v júli vychádza Fantastická 4. Hrá tam hlavnú postavu (Reed Richards).

koniarova
27. máj 2025

Kde to dávajú?

mirage
27. máj 2025
@koniarova

Kde to dávajú?

majlo1234
27. máj 2025
@really8

@majlo1234 ooooo pedro pedro pedrooo. Asi si zase pozriem escobara😂

@really8 no tam bol teda riadne sexy

stvura
27. máj 2025

ja som ho videla uz vo viacerych filmoch a stale ma vie niecim prekvapit - mne sa pacil v Hrach o trony ale i ako Mando bol fajn (aj ked tam ho viac nevidno ako vidno)...topka je vsak Gladiator...uvidime ci bude pokracovanie filmu lebo ved takto sa veci nekoncia

really8
autor
27. máj 2025
@stvura

ja som ho videla uz vo viacerych filmoch a stale ma vie niecim prekvapit - mne sa pacil v Hrach o trony ale i ako Mando bol fajn (aj ked tam ho viac nevidno ako vidno)...topka je vsak Gladiator...uvidime ci bude pokracovanie filmu lebo ved takto sa veci nekoncia

@stvura ano gladiatora si musim pozret. Dik za tip

Inak baby aky mate nazor na bellu? Mne sa paci ale schytava dost kritiku

66bublinka66
27. máj 2025

@really8 ja som na to tiez riadne čakala, nemám hbo ale na bombu sa dá pozrieť online aj prvá séria aj nová, je tam aj dabing aj titulky

really8
autor
27. máj 2025
@mirola

zo zaciatku bavilo, uz nebavi 🙂

@mirola a preco ta to uz nebavi? Lebo zabili joela?😂

lubbos
28. máj 2025

Hru som nedohral a na serial som sa tešil, je zaujmavý, Bella Remsey to učite hrá ako vie... Ako veľká časť publika si viem predstaviť lepšiu herečku. Posledný diel 3 série bol chaos... napr.
SPOILER ---》》》 !!!!

Najde loď,ide za Abby, zrazu sa objaví jediná apokalyptická vlna,chcú ju obesiť a vykuchať,zas na loďke už bez vĺn strih a už najde jej komplicov a oboch "nechtiac" sejme.

Skôr sa teším viac na príbeh z pohľadu Abby 🙂