Ako sa zachoval Walter v seriáli Dunaj?
Ahojte, žienky dosť veľa častí som vynechala. Prosím, ako sa zachoval Walter, keď zistil, že Kristínka nie je jeho biologická dcéra? Ďakujem.
poslal ju do detskeho domova a zene nepovedal kde je - jej dal predtym na vyber ci chce obe deti ale odide alebo len jeho a nevlastna pojde z domu
Ďakujem, volala sa Eliza, ja som dala meno tej malej herečky omylom.
poslal ju do detskeho domova a zene nepovedal kde je - jej dal predtym na vyber ci chce obe deti ale odide alebo len jeho a nevlastna pojde z domu
@anonym_01447b Ja si pamätám, že "ponuka" bola, že buď odíde ona s Elizou a Richard zostane s Walterom alebo pôjde preč Eliza a Helga môže zostať s Richardom a Walterom. V každom prípade by prišla o jedno z detí - aj sa tá časť volala Sofiina voľba.

Myslíš Elizu? Ak hej, tak poslal ju do sirotinca tuším v nemecku ci kde. Helga s Richardom zostali s nim. Neskôr sa dozvedela Helga ze na ten sirotinec zhodili bombu a celý ho zbombardovali. Helga mu to do teraz neodpustila. Ale v tejto novej sérii to v prvom diely dost spomínali tak možno že sa nakoniec Eliza vrati🤔🤷🏽♀️