Ako skončil film Lovec vlkov?
Nepozerali ste film Lovec vlkov? Nevidela som koniec. Ako to dopadlo?
Ten chlap, čo ho zachránila bol vraj jej muža. Nakoniec, zabil, aj tú jej dcéru. A ona keď to zistila, tak ho zaživa stiahla z kože.
Ja som to nepochopila vôbec. Muž mi hovorí aj keď to nevidel lebo sa teraz zobudil, ale povedala som mu čo sa dialo, že ten vlk bol ten psychopat chlap... 🙈 Hovorím mu, že to nebolo scifi...🤷🏻♀️ Ale dopadlo to hrozne. Zomrel aj muž aj dcéra 😞
ale ten koniec bol strasny
Tak, išlo tam hlavne o toho vlka, aj ten jej muž ho išiel hľadať. Vlk, bol reálny, ale ešte sa do deja zaplietol ten psychopat.
@anna777115 pravdepodobne to bolo tak. Ale vŕta mi v hlave, že ten čierny vlk bol divný. Nie klasický. No to je jedno. Ale drsné, hrozné to bolo. V napätí som bola celý film.
Ja som to surovo musela prepadnúť . Takže som netušila že on jej zabil dcéru. Stačilo mi vidieť po prepnuti ako ho šla rezať a potom som zas prepla a už mala jeho tvár z kože stiahnuteho, fuj
@mm87245 Veď, autorovi filmu o to šlo. Bolo to zastúpenie všetkého žánru, dráma, triler, fantasty, horor, proste koprodukcia USA, Kanada.
@anna777115 ak by to tam bolo napísané tak beriem. Ale nevšimla som si 🙂 Ale ja som to brala ako reálny príbeh rodiny žijúcej v lesoch a vlka. A ono to bolo desivejšie a teda nakoniec mix fantasy atď.
@mariska1989 miestami som myslela, že prepnem aj ja. Ale vydržala som to. Nečakala som smrť ani muža ani dcéry no. Stále som myslela, že sa vráti.
@mm87245 Ja, som to našla v charakteristike filmu o aký žáner sa jedná. Ale, tiež, až na konci. Tiež, som si myslela, že sa jedná, iba o nejaký dobrodružný film zo života lovcov.
@mm87245 no ja na horory nie som . Aj keď je všetko falošné atď proste fuj nie takže musela som rýchlo prepnúť aj u toho policajta keď sa chytil do pasce . U muža som už mala tušaka ze sa niečo stalo . Ale teda dcéru mohli nechať ujsť nie ju nechať až ju zabije
@anna777115 no áno, dobrodružný film, nie reálny ako som napísala. 😁 Prečítala som si dej, ale nevidela som tam nič o tom fantasy, horor a pod. Až na to, že to bolo od 18+ čo som už tušila, že bude desivé.
@anna777115 na Voyo píše triler iba. No🤷🏻♀️ každopádne po dopozeraní mi ostalo veľa otázok. 😀

strašne..