Ako sledovať Formulu 1 po výmene satelitu?
Viem že to nie je práve otázka má mamičkovské fórum no predsa skúsim.
Dedo veľmi rád pozerá formule, ale aj ďalšie športy. Pred týždňom mu prišli a vymenili satelit aj krabičku pri telke. Od vtedy nevie pozerať zahraničné športové prenosy. Má predplatné balíčky,(čr,SR,hu) ale doteraz pozeral najmä M4.
Poraďte na ktorom programe sa bude dať sledovať všetky tréningy aj samotné preteky, nejaké špotové relácie okolo toho.
Nemá doma net, wifi, chcem aby to vedel sám obsluhovať.
Ahoj, F1 budú vysielať len Nova Šport 5, myslím, že to ma len skylink v ponuke
F1 bude vysielat novasport 5, tu ma zatial zazmluvnenu len Skylink, viaceri ini operatori este rokuju, ale realne ta televizia este nevysiela, zacina az o tyzden vo stvrtok
Ano novasport 5 , muž mi tu o tom furt rozpráva nemám pokoj od F1 ani ked sa nejazdí 🙄 .
M4 bude davat formulu aj nadalej, prvy prenos uz 29ho Februara.
@an1ta vieme kedy budú prenosy, len sa to iné neho pozerať nedá, po tej výmene. Proste pri všetkých priamych prenosoch zo zahraničia píšu na obrazovke, niečo v tom zmysle,že nemajú zakúpé právo na vysielanie v zahraničí. Vypisuje mu to keď chcel pozerať futbal, alebo minule boli majstrovstvá vo vodných športoch v Dohe. Keď skončí priamy prenos reklamy inú riadne. Kontaktovala som dodávateľa serú na to.
zaujimave a zaroven smutne :-/
ale toto inak ako cez operatora asi nevysiesis....resp. vies to restartovat, odpojit, zapojit, ale to bude skor chyba u operatora, treba na neho viac tlacit a domahat sa riesenia
@hanaha ďakujem tú info sem dali už niekoľkí ale vyriešiť jeho situáciu nepomôže
Ak si dobre pamätám, muž minulý rok pozeral na Sport1 alebo Sport2
Ahoj F1 bude aj no Voyo, tak to môzete dedkovi zaplatit 🙂
A to voyo? Na tom je F1 stojí 5,99 mesačne myslím
@zuza2267 čo všetko je potrebné k tomu kúpiť aby to vedel dedo doma na telke?
Voyo máte online televíziu, ako napríklad Netflix, takže mu staci internet,
zalezi ak aky mate balik Skylink, novasport 5 je az v tych vyssich balickoch... najlepsie bude momentalne asi to Voyo, tam su prve 3 preteky, potom sa uvidi dalej...
@zuza2267 @kat_
dedko má cez 80, nemajú doma internet wifi nič ale to som sem už písala! a pochybujem o tom že by systém vedel ovládať. Tiež nie je možné ho voziť k nám na každé preteky , aj keby sme si kúpili iný balík, lebo dedko býva od nás cez tri okresy a niektoré tie preteky a tréningy sú v noci
tak jedine kupit mu Skylink, kde sa da chytat Nova Sport 5, ktora tento rok f1 vysiela. ina moznost pre neho asi ani nie je
@zuzuliennka1 to je už zdieranie
🤷🏼♀️ prava na vysielanie ma teraz, na rozdiel od rokov predtym, nie sport 1 a 2 ale nova. Oni kupili prava. Tak sa clovek hold prisposobi. Ja si platim oficialnu F1 tv ale to je samozrejme len anglicky, cize pre dedka asi nic.
@zuzuliennka1 ako som už písala podpísal na dva roky u súčasného dodávateľa s tým že všetko zostáva nezmenené ale bol určitým spôsobom podvedený a darmo sme sa sťažovali nič sme nedosiahli
ale chapes, ze to nezavisi od neho? proste prava kupila ina TV. je to o peniazoch. vysielacie prava nekupila sport tv ale nova.
viem o viacerych ludoch, co napr. televizny balicek mali len kvoli sport. programom a po tejto zmene zrusili komplet celu tv 😅🤷🏼♀️
zbytocne sa rozculujes, skratka to teraz vysiela ina televizia, a ano, dostupnost sledovania je znacne obmedzena ... bud dedkovi kupite nieco, kde bude novasport 5, alebo to pozerat nebude ... tiez sme boli nuteni kupit f1 tv, kedze nas operator novu neposkytuje...
neviem ake ma on teraz programy, ale mozno by mu stacilo to pozerat na niecom nemeckom, madarskom... treba popozerat...
@kat_ dedo so za balík maďarských kanálov priplatil a žial F1 sa sledovať nedá
Ahoj ja som to riešila teraz tiež otec ma maďarské programy kvôli F1 ale na SR to proste stopli. Predplatila som Voyo a tam sleduje
@dharmasanata čo všetko k tomu treba pre domácnosť bez internetu a pc , koľko by to finančne vyšlo, vedel by to človek po 80ke ovládať?

Momentálne sa ohľadom formule rokuje o tom na ktorom kanáli a ktorí operátori ho budú mať, aspoň myslím teda že ešte stále je to v štádiu riešenia. Ak chceš kľudne sa podeľ od akého operátora má dedo telku a s akými balíčkami konkrétne, pozrieme čo je v cene