icon

Aký je to film?

bogin
31. júl 2025

mladá žena z aukčnej kancelárie je poverená odhadnúť majetok na starom panstve no tam sa dejú čudné veci.... vraj tam straší .... no je to mladý muž - majiteľ panstva, ktorý bol pri návrate z obchodnej cesty zavraždený ... vždy v decembri sa zjaví a pobudne určitú dobu v panstve ... mladá žena je odhodlaná vyriešiť záhadu , zorganizuje večierok .. aj sa jej to podarilo - odhalila skutočného vraha a nakoniec ostali spolu

marryliese
31. júl 2025

@bogin film nepoznám ale zaujal ma ten koniec :D ostanú spolu- kto? ona s tým duchom zavraždeným? to obživol alebo ju zabilo? :D či ako spolu?

srdiecko4u
31. júl 2025
@marryliese

@bogin film nepoznám ale zaujal ma ten koniec :D ostanú spolu- kto? ona s tým duchom zavraždeným? to obživol alebo ju zabilo? :D či ako spolu?

@marryliese Musíš si to pozrieť 🙂 Je to hlavne romantický film, teda nejaké fyzikálne zákony v ňom neplatia 🙂

marryliese
31. júl 2025
@srdiecko4u

@marryliese Musíš si to pozrieť 🙂 Je to hlavne romantický film, teda nejaké fyzikálne zákony v ňom neplatia 🙂

@srdiecko4u na slaďárny nie som, tak dúfam, že aspoň tá vražda má nejaký plottwist.

bogin
autor
31. júl 2025
@marryliese

@marryliese vyriešila zahadu a ten duch / zavraždený už prišiel, ako žívý a ostali spolu

bogin
autor
31. júl 2025

@srdiecko4u ďakujem

bogin
autor
3. aug 2025

ahoj ... máte prehľad super .... pomôžte nájsť film ... je to príbeh o lietadle.... pilot mal previesť malé lietadlo z ameriky do austrálie a do vianoc sa mal vrátiť domov....no zastihlo ho zlé počasie a pokazila sa mu navigácia... odklonil sa s trati a stratil sa .... pomocou vysielačky sa spojil s dopravným lietadlom ... tí mu pomohli vypustením trochu paliva ... a potom ho naviedli na správny smer .. poznáte ?

srdiecko4u
3. aug 2025
@bogin

ahoj ... máte prehľad super .... pomôžte nájsť film ... je to príbeh o lietadle.... pilot mal previesť malé lietadlo z ameriky do austrálie a do vianoc sa mal vrátiť domov....no zastihlo ho zlé počasie a pokazila sa mu navigácia... odklonil sa s trati a stratil sa .... pomocou vysielačky sa spojil s dopravným lietadlom ... tí mu pomohli vypustením trochu paliva ... a potom ho naviedli na správny smer .. poznáte ?

marca12
3. aug 2025
@marryliese

@srdiecko4u na slaďárny nie som, tak dúfam, že aspoň tá vražda má nejaký plottwist.

@marryliese Je to nadherny film a krasny herec. Nemam rada romanticke.filmy,ale tieto vianocne filmy to je moje.

bogin
autor
3. aug 2025

@srdiecko4u nesklamala ste...super je to on ..radi pozeráme s manželkou romantické a vianočné filmy...mám ich na hdd - ja si poplačem - aj pri popoluške .... máte obľúbene ??? môžete dať návrh ??