Aký je váš názor na film Miki/Černák?
Páčila sa Vám dvojka?
Koho hraj Juraj Loj ?
@mino139 Mohol by byt aj film o obetiach. Ale vo velkej väčšine by si asi nebol ani tak spokojny.......Asi tam nebolo vela nevinnych ludi ktorych zabil,alebo nechal zabit
@martin96321 Áno tiež ma napadlo, že obete sú väčšinou "sebe rovný "ale aj biele kone.
@vevesh Pozri si prosim vzdelavaci system v nemecku ako sa o tom ucia. Nemci maju dodnes mindraky z toho co sa stalo. To co sa deje v nemecku a vlastne v celej europe je vysledok ked sa ludia nepoucia zo svojej minulosti. To plati aj na slovakov. Nevedomost,nevzdelanost a ocividne hlupost
@martin96321 ja zijem v nemecku a deti chodia do skoly, takze mam velmi dobry prehlad. Vobec to nie je pravda🫣🫣🫣🫣
@vevesh Moj brat byva pri Frankfurte a obe jeho dcery to mali zo skoly. Starsia to mala aj na strednej.
@martin96321 v mojom okoli ani jedno dieta koncetrak nevidelo, a to fakt byvala som a byvam "co by kamenom dohodil" od nich. Takisto v skole mali a maju (aj znami) nejakych 2-4 hodiny venovane hitlerovi...
@vevesh Zrejme to zalezi asi aj od skoly. Lebo som bol prekvapeny ako to maju oni. Aj o vojne mali ako sa zacala,potom vynechane uspechy nemecka a zas ako to skoncilo, ze vlastne si to odniesli obycajni ludia ako v nemecku,tak po celom svete
Ja som si myslel, že Modrý koník je o rodine, vzájomnej pomoci a inzercii... Toto tu je ale tľachy o ničom.

@martin96321 si trochu vedla s nemcami, deti nenavstevuju povinne koncentracne tabory, hitlera maju na vacsine skol na jednu hodinu (ak) a nemci davaju dokumenty hlavne o hitlerovi, lebo je to ich pycha, aki nemci boli velki......preto sa aj dnes ozyva z radov mladych nemcov, ze koncentraky su vymyslene a cela protihitlerovska kampan je namierena proti nemcom, lebo prehrali....ja len na okraj🤫🤫🤫