icon

Bonusová časť Ruže pre nevestu

hruska91
12. máj 2025

Ahojte, neplatím si Voyo, no zapozerala som sa poslednú dobu pri žehleni do Ruže pre nevestu.
Mozte mi povedať čo bolo v bonusovej časti?
+ na nete sa spomína nejaké odhalenie o Rebeke, že je taká chladná “mužské vystupovanie atd” - o čo tam šlo?
Diki 🌹

janulka182
12. máj 2025

nepamatam si, ze bolo cosi o Rebeke, asi vseobecne to jej vystupovanie, ze zacala tak ponizovat baby. aj v tejto bonusovej casti bolo toho vela. Jedno, co ma tak akoze zarazilo, ze oznacila Lujzu, ze je malo inteligentna.

hruska91
autor
12. máj 2025
@janulka182

nepamatam si, ze bolo cosi o Rebeke, asi vseobecne to jej vystupovanie, ze zacala tak ponizovat baby. aj v tejto bonusovej casti bolo toho vela. Jedno, co ma tak akoze zarazilo, ze oznacila Lujzu, ze je malo inteligentna.

@janulka182 mne sa Rebeka páci vzhľadom, ale nemôžem si pomôcť na jej gestikulacii alebo na štýle reči mi niečo nesedí príde mi ako keby vyrastala medzi chlapcami také niečo mužne neviem inak je krásna. Áno poslednú dobu ma také nejaké uštipačne “akože vtipne” útočne poznámky… 🤔

janulka182
12. máj 2025
@hruska91

@janulka182 mne sa Rebeka páci vzhľadom, ale nemôžem si pomôcť na jej gestikulacii alebo na štýle reči mi niečo nesedí príde mi ako keby vyrastala medzi chlapcami také niečo mužne neviem inak je krásna. Áno poslednú dobu ma také nejaké uštipačne “akože vtipne” útočne poznámky… 🤔

@hruska91 mne vadi, ze je taka zakerna. si mysli, ze ked niekomu nalozi a pritom sa usmieva ako lečo, ze je to ok. ona sa uz vidi ako jasny vitaz. a hej, povedala tam, ze sa mama rozviedla a ona isla s bratom ku otcovi, ze vyrastala medzi chlapmi.

t1nusa
12. máj 2025

to len mne nepríde Rebeka zákerná? 😂

gabika8855
12. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa Rebeka ma podla mna svojsky styl a tiez si nemyslim ze je to zakernost ...skor ma take vyjadrovanie, len nie kazdy to pochopi ako to mysli ....a hlavne doteraz ich tam bolo viacej a nemali kazda taky priestor na kameru ako teraz a zalezi aj ako sa to zostriha

hruska91
autor
12. máj 2025

Ako áno- nevieme či tie veci niesu vytrhnuté z kontextu, smutne že mama ju nechala och v akom veku to bolo?

janulka182
12. máj 2025
@hruska91

Ako áno- nevieme či tie veci niesu vytrhnuté z kontextu, smutne že mama ju nechala och v akom veku to bolo?

@hruska91 mama ju nenechala. ona s bratom odisli od nej byvat ku otcovi, ked si mama nasla priatela.

marca12
12. máj 2025

@hruska91 Mam pocit,ze v tejto bonusovej casti sa riesili traumy z detstva. Vsetky tam opisovali,ze su chladne kvoli traumam z detstva a dost sa navazaju do Anicky, Jasminy a Karoliny,lebo tieto 3 mali pekne detstvo a milujucich rodicov,preto ich ostatne zhadzuju,ze mali vsetko na ruziach ustlane. Rebeka sa zdala byt fajn,ale v poslednych castiach ju nemusim. Je zakerna. A krasne to vidno,ze tie,co su nevysporiadane s traumami,su zakerne a tvrde k ostatnym.

janulka182
12. máj 2025
@marca12

@hruska91 Mam pocit,ze v tejto bonusovej casti sa riesili traumy z detstva. Vsetky tam opisovali,ze su chladne kvoli traumam z detstva a dost sa navazaju do Anicky, Jasminy a Karoliny,lebo tieto 3 mali pekne detstvo a milujucich rodicov,preto ich ostatne zhadzuju,ze mali vsetko na ruziach ustlane. Rebeka sa zdala byt fajn,ale v poslednych castiach ju nemusim. Je zakerna. A krasne to vidno,ze tie,co su nevysporiadane s traumami,su zakerne a tvrde k ostatnym.

@marca12 presne moj pohlad. a keby bola Rebeka inteligentna, neoznacovala by druhe baby, ze su neinteligentne. toto proste nie. aj to ako sa smiala z Anci, ked tancovala s Rastom bolo riadne cez ciaru. sa citi dievca.

yvanielka
14. máj 2025
@janulka182

@janulka182 veď bolo vidno, že to myslí zo srandy, je to jej štýl humoru. Aspoň mne teda ona sedí tými svojimi ironickými hláškami. Lepšie ako Karolína bez názoru a Anička čo nevie ani rozprávať. Ale tak to sú zjavne Rastove favoritky keďže on vedľa seba potrebuje nejakú trofej

yvanielka
14. máj 2025

Začínam si myslieť, že tá Lindita o ňom mala pravdu 😀

janulka182
14. máj 2025
@yvanielka

@janulka182 veď bolo vidno, že to myslí zo srandy, je to jej štýl humoru. Aspoň mne teda ona sedí tými svojimi ironickými hláškami. Lepšie ako Karolína bez názoru a Anička čo nevie ani rozprávať. Ale tak to sú zjavne Rastove favoritky keďže on vedľa seba potrebuje nejakú trofej

@yvanielka povedala tam, ze to Anicke povedala aj do oci, ze je pre nu neinteligentna. akoze Anca je taka hlupucka, to sa musi nechat, ale tak inteligentny clovek nerozprava druhym, ze su hlupi aj ked si to mysli.

vanilkovazmrzka
15. máj 2025

V bonusovej casti nebolo nic podstatne. Uplne zbytocny ani nie ze diel, ale uplne zbytocny zostrih z nejakych tych ich vyjadreni, co su v kazdom dieli, kde sa ich pytaju na uplynule situacie a sutaziace.

vanilkovazmrzka
15. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa rebeka je super. Je uprimna, ale vzdy s humorom a nadsazkou, a to ze niekto jej zveliceny humor pojme ako urazku, to je len jeho nepochopenie 😃

hruska91
autor
17. máj 2025

No dievčatá čo hovoríte na posledný diel? Ta Timea sa strašne obraňuje príde mi veľmi nevyrovnana nešťastná… kto vie čo sa jej stalo alebo je to tým negatívnym nastavením, vychovou