Chyby vo filmoch a seriáloch
Ahojte, často vidím, ako všade pod príspevkami k slovenským seriálom diváci horlivo komentujú, čo všetko bolo zle. Ale priznám, že aj ja som sa párkrát pobavila, keď som prepínala v telke a videla ako napríklad v Sľube miešajú prázdne hrnce :D A minule som zas čítala o chybe v Mikim (? tuším v tom filme to bolo) že v pozadí na bicykli šiel wolt food.
Tak ma zaujímalo, či ste si aj vy niečo také všimli. Na zasmiatie.
Keď ma byt dáky zimný mesiac a ľudia sa chystajú skoro ráno do školy, do práce a vonku je svetlo ako na poludnie 😅
Ked v miestnosti su zdroje svetla, ktore divak vidi, ale svetla je tam viac, nez by tie zdroje davali a podla tienov ani fyzikalne take tiene vrhnut nemozu.
Najviac to vidiet pri scenach so svieckami, ci jednej petrolejke v izbe.
Mne vadi ked vidim kde je zelene platno... normalne sa mi ten film "hnusi" ked vidim vela platna... ze proste vidis, ze to nie je realne... ja si skor rada pustam na ytb behind the scenes
Ja síce Sľub nepozerávam, ale náhodou som videla piatkovú časť, a tam ako sestrička Tlučková pichá tomu Michalovi injekciu do zadku, a to jednak urobila dosť rýchlo, a po druhé len tak ju dala do sáčku, ani tú umelinu na zakrytie ihly nepoužila. Ani tam tá umelina vlastne nebola na začiatku, len priamo ihla. Veď by jej to prederavilo sáček.
Velakrat zabudnu co povedali urobili v minulych dieloch a v novsom si protirečia. Napríklad v jednom dieli povedali ze dieta dostalo hracku na narodeniny, a v dalsom ze hracku dostalo ked sa narodilo
Velakrat zabudnu co povedali urobili v minulych dieloch a v novsom si protirečia. Napríklad v jednom dieli povedali ze dieta dostalo hracku na narodeniny, a v dalsom ze hracku dostalo ked sa narodilo
@terezkaarthuramax náhodou toto sa nám v robote stáva pri jednej kolegyni často, že na druhý deň zabudla čo povedala a už je z toho iný príbeh 😂
Kto videl Bohemian Rhapsody, mohol by knihu napísať...

Mna vzdy v tejto suvislosti pobavi, ked viem, ze maju prazdne sialky, ked piju kavu/caj. A ked predstieraju v ramci deja, ako si zo salky odpiju, obcas sa da vsimnut, ze tym, ze nic nemaju v ustach, tak reflex prehltnut tam nie je. Co by sa automaticky udialo.
Takze to iba zdorazni, ze salka je prazdna.
Okrem sposobu, akym ju niekedy tiez aj drzia (horucu by tak nikdy nedrzali).
Je to taka neprijemna nekonzistencia. Ale skor vtipna.
Vadi mi to tam, kde sa dej odohrava v chlade a postavy rozpravaju o tom, ako si daju nieco teple na pitie. A nasledne sa udeje toto.
Takze nielen, ze viem, ze salka je (logicky) prazdna, ale mi este aj ostane zima za nich. Lebo viem, ze je prazdna a studena.
Je to pocit, ako ked sa v chladnej miestnosti s nadejou chytite radiatora a ten je studeny. Hned je cloveku instantne o dva stupne zimsie. 🙂