Čo sa stalo Michalovi a Gálikovi v seriáli Sľub?
V tom finále série keď sa Michal vracia domov tak spadol či ho postrelili? Čo myslite zomrie ten Gálik?
Spadol. Galik podla mna nezomrie, len sa bude zotavovat z infarktu. Bolo by to blbe pre dej, keby nemal ziadnu interakciu s Jurajom, lebo by zomrel len co ho raz videl. :D
@laurinka27 a michal takisto nezomrie kedze je hlavna postava :D
ja si myslim, ze mame sa podari utiect, takto nejak ju pomalicky vlastne vyradili zo serialu, lebo uz tam jej rola bola vlastne zbytocna 🙂 Miso sa tak lahko podla mna nevrati, bud skonci v base alebo nemocnici a Zuza si bude mysliet, ze odisiel nafurt a da sa dokopy znova s Igorom. Miso sa objavi az po nejakom case, no museli to nejako natiahnut, lebo uz sa to nemalo kam posuvat. Mna ale moc nezaujima dej tychto hlavnych postav popravde, skor dej, ktory sa odohrava okolo Hanuskovej a Galikovcov, tam je viac tajomstiev. U Misa a Zuzy je vsetko tak priehladne a nezaujimave a neskutocne trapne rozhovory 😀
ja neviem tí traja čo chceli ujsť,tak si to predstavovali asi ako hurvínek válku.Tá pani nemala rozum všetko predať,nikoho sa neopýtať a keby to tam vonku nevyjde tak čo?Mne prišli ako také malé deti že hrrr a ideme 🤦♀️ ja si tiež myslím že Zuza zase skončí na nejaký čas pri doktorovi a bude sa to naťahovať a naťahovať.No nič.Teraz bude nuda do septembra.Ale šuchne sa to rýchlo
@laurinka27 a michal takisto nezomrie kedze je hlavna postava :D
@goblinko1 no
Michal len spadol ,to nebol výstrel ale podknutie sa dalo počuť. Vráti sa a aj jeho brat vraj,iba ich mama už nebude hrať

Spadol. Galik podla mna nezomrie, len sa bude zotavovat z infarktu. Bolo by to blbe pre dej, keby nemal ziadnu interakciu s Jurajom, lebo by zomrel len co ho raz videl. :D