Čo sa stalo s postavou Shanon Dohertyovej v Čarodejniciach?
Pozerám fotky zo starých seriálov a tak si pripomínam staré dobré časy. Práve prezerám snímky zo seriálu Čarodejnice. Hrala tam jednu zo sestier Shanon Dohertyova ci ako sa píše a potom ju nahradili takou inou herečkou a neviem si spomenúť prečo. Nepamätáte si? Ona zomrela v tom seriáli?
To -ová prečo dávate dávajú ku každému priezvisku ktoré nie je slovenské? 🙄🤦♀️
ale ona mala aj rakovinu a umrela, nie?
@anonym_autor lebo Shannoen vyhodili zo seriálu kvôli tomu, že mala konflikty pomaly s každým a nerešpektovala nikoho
A hej v seriáli jej postavu zabili
@janai1 aha ďakujem. A pozerám že zomrel rok po Shanon aj herec Brian Kraus. Tiež na rakovinu. Oni v seriáli neboli par? Ja so už vôbec nespomínam, asi začnem pozerať znova
@anonym_5393b2 ja som to nepísala
Inak tá Phoebe vôbec nezostarla.
@anonym_autor myslíš tento ?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Brian_Krause
veď on žije
@anonym_autor 13. júla 2024 Doherty zomrela na rakovinu vo svojom dome v Malibu v Kalifornii vo veku 53 rokov.
@anonym_autor myslíš tento ?
https://sk.wikipedia.org/wiki/Brian_Krause
veď on žije
@aknaj joj nie. Prepac. Tento Julian McMahon
@anonym_autor 13. júla 2024 Doherty zomrela na rakovinu vo svojom dome v Malibu v Kalifornii vo veku 53 rokov.
@anonym_89ad5a ja viem že zomrela. Ja sa pýtam na seriál, prečo zmizla zo seriálu, či tam zomrela
@janai1 aha ďakujem. A pozerám že zomrel rok po Shanon aj herec Brian Kraus. Tiež na rakovinu. Oni v seriáli neboli par? Ja so už vôbec nespomínam, asi začnem pozerať znova
@anonym_autor ved Brian stále žije a v seriáli bol s Piper (Holly Marie Combs).
Julian bola zase v seriáli s Phoebe (Allysa Milano)
Nemyslíš skôr Luke Perry? Tí spolu hrali par v Beverly hills
@anonym_autor ved Brian stále žije a v seriáli bol s Piper (Holly Marie Combs).
Julian bola zase v seriáli s Phoebe (Allysa Milano)
Nemyslíš skôr Luke Perry? Tí spolu hrali par v Beverly hills
@janai1 už som sa opravila. Mala som na mysli Julian Macmahon
@aknaj joj nie. Prepac. Tento Julian McMahon
@anonym_autor robil Cole, bol manžel Phoebe. Postava Prue zomrela na konci 3. série. Herečku vyhodili tuším že za alkohol
@anonym_89ad5a ja viem že zomrela. Ja sa pýtam na seriál, prečo zmizla zo seriálu, či tam zomrela
@anonym_autor zomrela na konci 3. série
@anonym_5393b2 ja som to nepísala
@anonym_autor ved aj ty píšeš s -ová 🤦♀️
@anonym_5393b2 vola sa to prechylovanie a je to prirodzenou sucastou spisovnej slovenciny.rovnako sa prechylovanie vyuziva uplne prirodzene tvorenim zenskych tvarov zo slov ako doktor-doktorka, ucitel-ucitelka
Netyka sa to teda len priezvisk a je to pre slovensky jazyk prirodzene
ale ona mala aj rakovinu a umrela, nie?
@babushkaem ano,to bola ta z beverli hills Brendna,isla chuda chvilu po Dylenovi.Jaj veru krasne stare serialy.Aj carodejnice.Alebo Sabrina,mlada carodejnica na tom som tiez ficala.
@anonym_5393b2 vola sa to prechylovanie a je to prirodzenou sucastou spisovnej slovenciny.rovnako sa prechylovanie vyuziva uplne prirodzene tvorenim zenskych tvarov zo slov ako doktor-doktorka, ucitel-ucitelka
Netyka sa to teda len priezvisk a je to pre slovensky jazyk prirodzene
@janetinka27 áno to chápem ale cudzím priezviskám, americkým, nemeckým, anglickým, maďarským, španielskym, portugalským atd atd netreba dávať lebo veď ich origo mená nekončia na -ová v ich krajine. Chápeš?
@janetinka27 áno to chápem ale cudzím priezviskám, americkým, nemeckým, anglickým, maďarským, španielskym, portugalským atd atd netreba dávať lebo veď ich origo mená nekončia na -ová v ich krajine. Chápeš?
@anonym_5393b2 a to uz preco? Ze to ty tak chces? Slovensky jazyk ma svoje pravidla aj ked sa to nemusi kazdemu pacit
Prechylovanie znamena, ze sa hovori o zene a je jedno v akom vyzname
@anonym_5393b2 a to uz preco? Ze to ty tak chces? Slovensky jazyk ma svoje pravidla aj ked sa to nemusi kazdemu pacit
Prechylovanie znamena, ze sa hovori o zene a je jedno v akom vyzname
@janetinka27 a ty máš aký problém?
@janetinka27 a ty máš aký problém?
@anonym_5393b2 ja ziadny, len ty si polozila otazku, ale asi sa ti nepacila odpoved.tak sa dovzdelaj
@anonym_5393b2 ja ziadny, len ty si polozila otazku, ale asi sa ti nepacila odpoved.tak sa dovzdelaj
@janetinka27 nemám čo dovzdelávať, mne sa to jednoducho nepáči.
Kvôli alkoholu ju vyhodili.
V seriáli ju zabili, áno.
@janetinka27 nemám čo dovzdelávať, mne sa to jednoducho nepáči.
@anonym_5393b2 nuz to je teda odpoved.... snad aspon s modrou oblohou si stotoznena
@anonym_5393b2 nuz to je teda odpoved.... snad aspon s modrou oblohou si stotoznena
@janetinka27 ty čo pletieš jedno s druhým?
@janetinka27 ty čo pletieš jedno s druhým?
@anonym_5393b2 ok, prsi 🙄

@anonym_autor lebo Shannoen vyhodili zo seriálu kvôli tomu, že mala konflikty pomaly s každým a nerešpektovala nikoho
A hej v seriáli jej postavu zabili