Čo sa udeje v ďalšej časti Ruža pre nevestu?
Ahojte. Nemáte niektorá informácie čo sa udeje v ďalšej časti Ruže? Z ukážok sa tam nejak pustili po Radkovi 😁 veľmi ma to zaujíma a piatok je ešte ďaleko 😁 odpovede typu ako to môže niekto pozerať si nechajte 😁
Niekto písal na IG že sa Radko opil???
z Frederiky sa mi chce vážne grcať.. a nech sa dievča neobhajuje tým, že to všetko robí kvôli šou, aby to ľudia pozerali.. ona je fakt dno 🤮
@mamina87 opil? Čo vyvádzal okrem tej bozkávačky? 😁
Boli stanovať 😁 a na stanovacke sa zabáva a pije 🤣 no tak si trošku uhol 😁🤣 ako mal tú nevýhodu že bol sám chlap a 6 žien na neho 😱
@mamina87 z toho čo píšeš mi tá stanovačka pripadá ako za môjho mládí keď som mala 18 a nevedeli sme čo od dobroty 😁 ale že dospelí ľudia sa takto chovajú.. Hen ide sa vylizat za stromy s jednou, ta sa vráti medzi ženy pochváliť sa, ďalšia sa na to urazí.. Hrozné 😁
No trošku sa odviazali ale nečakala že to bude Radko 🤦🤣 ale myslím že každý je len človek ....ako to s Frederikou fakt prehnal 🤦 už by mohla vypadnúť 😁
Keď vás to nahodou zaujíma, v dnešnej časti vypadla Lara a Frederika. Do finále ide Stanka, Júlie a Jennifer 🙂
@diasklaudias ja som rada ze konečne ta šibnutá mrcha Frederika si myslela ze keď mu bude pchať jazyk do huby za každým tak sa z nej poserie... Zákerná bola jedine ona
Aj plakala Jeni? A čo jej povedal prečo ju poslal domov?
baby, ale Krištof.. 🤭🤭 oproti prvej sérii.. veeď on je vtipný! 🤭
Mne je tá Julie taká nesympatická aj tá jej mama.
Mala radšej pokračovať Jenny.
Aj jej rodinka bola skvelá.
Ale akože, Radko tiež nieje nič extra 😀 ženích predtým bol krajší.
@majkat12 ona je z nich najnormálnejšia, len kedy nebola stále nafučaná 😀

Stanka mala narodky ....boli na stanovacke 🤣 Radko si zobral Stanku bokom a dal jej darčeky .....a potom neskôr bol s Fredirikou a tá zas po ňom vyštartovala 😘😘😘🤦 a ako prišli k dievčatám tak to hneď vykecala a Stanka sa nato urazila a chcela odísť preč