Čo si myslíte o Rory Gilmorovej?
Preco sa pytas? Serial to je vyborny.
Chystam 🍿
z perspektívnej mladej dámy sa stala žena, ktorá nedosiahla ani z časti veci, ktoré si myslela že dosiahne :D v 32KE SA ide stať slobodnou mamou dieťaťu, ktorého otec je neistý. Nemá žiadne reálne zázemie (vlastné bývanie). Ale asi jej ostalo kopec peňazí z dedičstva po starom otcovi, takže zabezpečená bude. Nejaká otázka? :D
Prečo? :D Moja dcéra to pozerá ... prvú sériu... kedysi som to kukala s mamkou, to už asi viac ako 20 rokov dozadu
Prekvapivo ma nikdy nebavil tento serial, v ziadnom veku. Pozrela som si vsetky casti v nadeji, ze pride nejaky turning point a namotam sa. Nestalo sa. Uz si ho nikdy neplanujem pozriet. 😂 nuda.
To niekoho az tak pohltili Gilmorky, ze kazdy den musi o tom pridavat temu?
@diewcatqoo Ano 😘
😀 kedysi mi to prislo mile. Teraz z odstupom casu mi doslo, ze je to bola toxicka baba, co sa spavsla s deanom, ked uz bol zenaty. Ze potom spavala s tym bohatym blondakom, co bol tiez zasnubeny. Ze mala velky potencial a nakoniec skoncila tehotna ani nevie s kym. Ale asponze podedila 😀
ja mám ten seriál rada, ale 100 ľudí-100chutí a ja tolerujem každý názor (ak je teda vyjadrený v etickej forme 😉)
@u2jana ...podedila, podedila 😀
Nikdy ma ten serial neoslovil, hoci chodil v case, ked sme na vsetkych ostatnych serialoch boli zavisli. Slovensky dabing bol otrasny, hlavne ta mama bola preafektovane nadabovana a nedalo sa to pozerat.
@hankab ja si doteraz neviem zvyknúť na dabing tej Kórejky Lane
Pred vyše 20 rokmi som to sledovala, teraz to začala pozerať dcéra a tá jej matka Lorelai mi neskutočne lezie na nervy. Preafektovana.
Nikdy som nepochopila, co niektore na tom serialy vidia 🤦 za mna nuda, strasna.
Rory je filmova postava,co si o nej mysliet? Ze bolo krasne sledovat jej vyvoj,miestami aj smutne. Milovala som ten serial. V tom case z pohladu pubertacky a dnes sa na to pozeram z pohladu Lorelai. Stale mam rada ten serial a obcas si ho pustam. Co ma najviac udivovalo bolo,ake dlhe dialogy viedli,strasne vela sa tam rozpravalo.
@veronikaszabova tomu musis prist na chut. Ja nemam bohvieaky vztah s matkou,takze mne hladujucej po materinskej laske ten serial velmi ulahodil. Milovala som to puto medzi dcerou a matkou,tie ich rozhovory a vsetko okolo toho. Bol to krasny dobrosrdecny serial a take ja mam rada
@marca12 presne, musíš tomu prísť na chuť. Ja mám s mamou super vzťah, akurát že ja sa v tej Rory tak trošku vidím...😅 A celkovo by som chcela nejakú kamarátku podobnú jej. Občas nám niektoré seriály a filmy čosi pripomínajú, alebo cez ne dostávame to, čo by sme chceli v realite. Ale ja sa predovšetkým smejem stále na tej kuchárske Sooki🙈
@marca12 som tu po dlhej dobe, a to odpovede z anonymných diskusii sa nedajú mazať?
Milujem ten serial rovnaka ako ked som mala 15 aj teraz po 30ke😁 o tom svedci aj moj nick🤣
Dokonca sa mi pacili aj tie 4 casti natocene po 10tich rokoch🧡❄️
Mala som velmi rada ten serial, mam ho spojeny s letom, kamoskami, neskor so sestrou.. hltala som kazdu info, velmi sa mi pacilo ze herci rory a jess spolu aj chvilu chodili.. proste interny humor, vela rozpravania, niektore hlasky v mojich kruhoch zludoveli.
Ale posledne 4 filmy, Year of life boli trosku vytriezvenim - velmi som sa na to tesila, pacila sa mi zapletka s emily ale inak sklamanie. Potom som tento rok celý serial kukala odznova a mnohe veci mi prisli take odveci, Lorelai pre mna bola vzdy vzorom a zrazu ju vidis ako total nezrelu, manipulativnu, tie ich konflikty s rory take nezmyselne...
Myslim, ze ostatny svet uz 20 rokov riesi ine serialy a postavy.
@janewithane Ved o to ide,ze v puberte mas dost konfliktov uplne zbytocnych a nezmyselnych. Lorelai si niesla velku tarchu na dusi v podobe svojich rodicov hlavne matky. Takze bolo pre nu tazke odhadnut spravnu mieru vychovy
Za nma obe otrasné...
Liezla mi na nervy ked odmietla Logana. Ale jej matko nola des hnusna a ako sa navazala
Do Emily a v uivote mala bordel totalny
Prave som na 3 serii 🤣
Nikdy sa mi ten serial nepaci ked som bola na strednej tusim tak som to videla. Lorelay mi prisla trapna s tym jej humorom a nezaujima, samozrejme ma viac zaujal pribeh rory kedze vekovo to sedelo. Ale pozerala som to len tak na silu lebo nic ine neslo. A potom som to nahodne zhliadla uz ako dospela a celkom sa mi to pacilo a tentokrat lorelay. Dokazala som poxhopit jej pribeh.. rory uz nebola pre mna. Ale stale mam z toho serialu zmiesane pocity 😀
Toto keď si pustim kedykolvek tak sa do neho zazeriem,videla som všetky časti tak 15x a mam vytipovane vo si pozriet aby som bola spokojna a to hlavne keď boli lorelai s lukom. Ten je pre mna topka a logan😃a rory,podľa mna zaujímavá postava v tom ako pekne sa vyvija a nepride mi že by si nesplnila ciele,jednoducho si ich pomenila čo teda je absolútne vporiadku keďže serial sa odohráva od jej mladučkeho veku. Joj ale taký vztah som vždy chcela mat s dcérou,len ju doteraz nemám a vo viac ako dvojnásobnom veku si ho asi ani nevybudujem😃😃😃veľmi sa mi pacil ich zivot
ja to práve teraz vo voľnom čase sťahujem a pozerávam, však si mrkni recenzie na čsfd, načo písať tu? 🙂 Ale teda konkrétne Rory som mávala menej rada ako Lorelai hlavne keď v prvej sérii jej Dean povedal že ju miluje a ona sa správala akoby sa s ňou rozišiel on a nie ona s ním 🙂 ale teraz mám už obidve rovnako rada a niet nad výrečnú Paris 😀 Popravde dosť ma irituje ako sa stále Lorelai tvári akoby museli chodiť na večere s rodičmi z povinnosti, stále akoby sa jej museli doprosovať aby sa k nim prišla najesť (?!)

Kedysi davno som to pozeravala. Mala som rada ten serial, taka oddychovka.