icon

Čo z hodnotných filmov odporúčate?

labkosuch
25. feb 2024

Ahojte, nesledujem co sa natocilo, no mam rada hodnotne filmy. Odporucte filmy, ktore su v tom mori natoceneho naozaj hodnotne. Kludne filmove kluby, ocenene filmy, ktore vo vas nieco zanechali, clovek sa pri nich pozastavi, zamysli a pouci. Dakujem

Strana
z2
milanemila
25. feb 2024

@maranta_leuconeura my sme boli na tom vcera a musim povedat, ze ano na prvu moze clovek povedat ze blbost, ale ked sa trosku zamysli, tak to otvara vela zaujimavych tem. Za mna uplne iny film ako vsetky ostatne ktore som za dost dlhe obdobie videla.

mondolina
25. feb 2024
milanemila
25. feb 2024

@marca12 ema stone to zahrala perfektne

mondolina
25. feb 2024
labkosuch
autor
25. feb 2024

@haggard_222 Dakujem 🌷

larinka552
25. feb 2024

Kolja, a Želary, ako už bolo spomenuté. Obsluhoval jsem anglického krále.
Pianista, Schindlerov zoznam.
Dokument o Gottovi. A z takých slovenských, ja osobne milujem Iné svety a odporúčam aj Osadné.
Potom este film Lovely bones (Silné puto).

zstrbova
25. feb 2024

V piatok sme po dlhej dobe boli s manželom v kine na Zimné prázdniny /The Holdovers. Film je nominovaný na 5 oscarov a naozaj si to zaslúži. Naplnil divákmi v Bratislave veľké retro kino.

terina25
25. feb 2024

@labkosuch teraz som pozerala napr.film z archivu stv 1-tovaren na sny. A min.tyzden este siel tiez pekny film Nastastie mame jeden druheho, tiez na Stv1 islo. Plakala som pri oboch

haggard_222
25. feb 2024

@svokrinjazykmonika Shelter z akého roku? Našlo mi veľa filmov s tým názvom.

svokrinjazykmonika
26. feb 2024

@haggard_222 aha, 2010 s Julianne Moore

anos18
26. feb 2024

@labkosuch mne sa páčila Srdcová kráľovná, Anatómia pádu, Irina Palm.

maranta_leuconeura
26. feb 2024

@milanemila mne ani na prvu, Ema bola perfektna, velmi sa mi pacil napad, kostymy, (feministicke) myslienky, jedine dej sa sice podla mna zasekol, ked pracovala v Parizi, toho by som tam dala menej

milanemila
26. feb 2024

@maranta_leuconeura sudim podla toho, ze par vedla nas cely cas frflal, aka to je blbost 🙈 mne sa to tiez pacilo, prislo mi to
Miestami surrealisticke, ako som pisala zaujimave a uplne nieco ine za dlhu dobu, takze ja som bola spokojna s navstevou kina.

Strana
z2