Čo z hodnotných filmov odporúčate?
Ahojte, nesledujem co sa natocilo, no mam rada hodnotne filmy. Odporucte filmy, ktore su v tom mori natoceneho naozaj hodnotne. Kludne filmove kluby, ocenene filmy, ktore vo vas nieco zanechali, clovek sa pri nich pozastavi, zamysli a pouci. Dakujem
@marca12 ema stone to zahrala perfektne
@haggard_222 Dakujem 🌷
Kolja, a Želary, ako už bolo spomenuté. Obsluhoval jsem anglického krále.
Pianista, Schindlerov zoznam.
Dokument o Gottovi. A z takých slovenských, ja osobne milujem Iné svety a odporúčam aj Osadné.
Potom este film Lovely bones (Silné puto).
V piatok sme po dlhej dobe boli s manželom v kine na Zimné prázdniny /The Holdovers. Film je nominovaný na 5 oscarov a naozaj si to zaslúži. Naplnil divákmi v Bratislave veľké retro kino.
https://www.csfd.cz/film/183187-tak-jako-v-nebi...
Tento za mna❤️
@svokrinjazykmonika Shelter z akého roku? Našlo mi veľa filmov s tým názvom.
@haggard_222 aha, 2010 s Julianne Moore
@milanemila mne ani na prvu, Ema bola perfektna, velmi sa mi pacil napad, kostymy, (feministicke) myslienky, jedine dej sa sice podla mna zasekol, ked pracovala v Parizi, toho by som tam dala menej
@maranta_leuconeura sudim podla toho, ze par vedla nas cely cas frflal, aka to je blbost 🙈 mne sa to tiez pacilo, prislo mi to
Miestami surrealisticke, ako som pisala zaujimave a uplne nieco ine za dlhu dobu, takze ja som bola spokojna s navstevou kina.

@maranta_leuconeura my sme boli na tom vcera a musim povedat, ze ano na prvu moze clovek povedat ze blbost, ale ked sa trosku zamysli, tak to otvara vela zaujimavych tem. Za mna uplne iny film ako vsetky ostatne ktore som za dost dlhe obdobie videla.