Disney Plus, Netflix alebo Amazon Prime
Ktora z tych spoločnosti je najlepsia?
@lapersefona za mňa z uvedených asi netflix a disney. Za mňa prime sa neoplatí
Cca Kazdy kvartal vyberam 1 spolocnost.
@mamamasama Ja mam Disney+ a voyo, na disney pozeram hlavne krimi serialy (Myslienky vraha) Zachranarske (911 LA, Texas), ....a podobneho razu, nemyslim ze to je pre deti, ako sa pise v prvom...
Pri niektorych sa da prepat jazyk, pri niektorych titulky...
Netflix a prime nepoznam, neviem sa vyjadrit
Najlepsie urobis, ak vyuzijes - neviem ci to este plati ale ked som sa ja na Disney registrovala to bolo tak, ze 7 dni zadarmo - a rozhodnes sa...Neviem ci to umoznuju aj ine spolocnosti
My máme len Disney plus, mali sme aj Netflix ale nikto to nepozeral
disney ma teraz akciu 2€ mesacne na 4 mesiace, tusim do konca marca plati. vyuzi ju, oplati sa to. my mame netflix, disney, max, apple..najviac pozerame jednoznacne netflix, aj ked uz to nie je to co bolo… ale disney ma super filmy a krasne rozpravky, len na to nemam cas :D na maxe teraz pozeram white lotus
@lapersefona mam Disney ,máme netflix ,skylink a ja aj tak pozerám STV 2 či ako sa tomu teraz povie To je ťažko porovnávať .Mozes si napríklad zaplatiť cez prázdniny ,na Vianoce ,vies že budes doma dlho ,tak len na to obdobie všetko ,nemusí to byt na cely rok
@lapersefona netflix a ak máš dieťa tak Disney
Pre mňa poradie netflix, Max (má aj dobrý šport), Disney, Sky Showtime, Apple/prime video
ja mam rada aj Skyshowtime
Netflix, Max. Ostatné sme zrušili.
Disney ma tersz super akciu, 2 eura za mesiac, tak vyskusaj, inak mame este netflix a hbo max. A nepozerame dokopy nic😀 neni cas
Disney a netflix. Prime je slabé. Ešte Max je super.
Ja uvažujem nad Apple, majú najlepšie seriály
Disney nie je IBA pre deti. Ja som si to zaplatila kvôli určitým hudobným programom......idem si teraz znova,za 2 eurá sa oplatí

Disney pre deti, Netflix,MAX a Apple pre dospelých. Prime ma osobne neoslovil.