icon

Disney Plus, Netflix alebo Amazon Prime

lapersefona
29. mar 2025

Ktora z tych spoločnosti je najlepsia?

mamamasama
29. mar 2025

Disney pre deti, Netflix,MAX a Apple pre dospelých. Prime ma osobne neoslovil.

sweetbrownie
29. mar 2025

@lapersefona za mňa z uvedených asi netflix a disney. Za mňa prime sa neoplatí

heminepa
Autor odpoveď zmazal
dkethe
29. mar 2025

Cca Kazdy kvartal vyberam 1 spolocnost.

pink_lady
29. mar 2025

@mamamasama Ja mam Disney+ a voyo, na disney pozeram hlavne krimi serialy (Myslienky vraha) Zachranarske (911 LA, Texas), ....a podobneho razu, nemyslim ze to je pre deti, ako sa pise v prvom...
Pri niektorych sa da prepat jazyk, pri niektorych titulky...
Netflix a prime nepoznam, neviem sa vyjadrit

pink_lady
29. mar 2025

Najlepsie urobis, ak vyuzijes - neviem ci to este plati ale ked som sa ja na Disney registrovala to bolo tak, ze 7 dni zadarmo - a rozhodnes sa...Neviem ci to umoznuju aj ine spolocnosti

sense
29. mar 2025

My máme len Disney plus, mali sme aj Netflix ale nikto to nepozeral

radostka
29. mar 2025

disney ma teraz akciu 2€ mesacne na 4 mesiace, tusim do konca marca plati. vyuzi ju, oplati sa to. my mame netflix, disney, max, apple..najviac pozerame jednoznacne netflix, aj ked uz to nie je to co bolo… ale disney ma super filmy a krasne rozpravky, len na to nemam cas :D na maxe teraz pozeram white lotus

minenkaa
29. mar 2025

@lapersefona mam Disney ,máme netflix ,skylink a ja aj tak pozerám STV 2 či ako sa tomu teraz povie To je ťažko porovnávať .Mozes si napríklad zaplatiť cez prázdniny ,na Vianoce ,vies že budes doma dlho ,tak len na to obdobie všetko ,nemusí to byt na cely rok

svokrinjazykmonika
29. mar 2025

@lapersefona netflix a ak máš dieťa tak Disney

april171
29. mar 2025

Pre mňa poradie netflix, Max (má aj dobrý šport), Disney, Sky Showtime, Apple/prime video

liz_lemon
29. mar 2025

ja mam rada aj Skyshowtime

bosorkabb
29. mar 2025

Netflix, Max. Ostatné sme zrušili.

majlo1234
29. mar 2025

Disney ma tersz super akciu, 2 eura za mesiac, tak vyskusaj, inak mame este netflix a hbo max. A nepozerame dokopy nic😀 neni cas

lucia13022023
29. mar 2025

Disney a netflix. Prime je slabé. Ešte Max je super.

tilly
29. mar 2025

Ja uvažujem nad Apple, majú najlepšie seriály

niekto2hy
29. mar 2025

@tilly Preco myslis najlepsie? Kazda platforma ma svoje,na ktore kupi autorske prava.Okrem toho,je napr.archiv BBC,ABC,ktory je zadarmo.

tilly
29. mar 2025

@niekto2hy ted lasso, bad monkey, shrinking, good morning apod. Za mňa kvalitné seriály. Na netflixe si v poslednej dobe neviem nič nájsť. Decká fičia na netflixe. Ja ešte sky showtime a yellowstone

rozculena
29. mar 2025

Disney nie je IBA pre deti. Ja som si to zaplatila kvôli určitým hudobným programom......idem si teraz znova,za 2 eurá sa oplatí