icon

Disney - vaša naj rozprávka

11. jún 2023

Baby taká téme na "pobavenie" alebo oddych. Ktorá z disney rozprávok je vaša najobľúbenejšia, a prečo? Moja srdcovky sú Kráska a Zviera, Vládkyňa Zla

vanesik23
Autor odpoveď zmazal
saxana000
11. jún 2023

Levi.kral jednoznacne a potom Pocahontas a Zvonar ❤️ a vlastne vsetky tie stare kreslene... milujem vsetky Disneyovky aj stare.aj nove Remake spracovania..nielen filmy ale aj knihy figurky oblecenie vsetko... a pri malej si to teraz este viac uzivam..lebo niekedy zohnat nieco s disney tematikou vobec nebolo jednoduche..teraz.kde.sa.pozres.sami dalmatini Lady a Tramp Minnie...

shinon258
11. jún 2023

Medvedie srdce

babovka2321
11. jún 2023

Kraska a zviera je kraasna rozpravka, zboznujem tu hudbu v nej

petamich
11. jún 2023

Anastazia pre mna 🙂

zelenakobyla123
11. jún 2023

Tangled a Moana🥰

viestta
11. jún 2023

Povodna Snehulienka, z tych novych Levi kral

janulka182
11. jún 2023

Moana a moja top je V hlave

lienocka9793
11. jún 2023

Leví kráľ 😊 a Dumbo

martinmmartin
11. jún 2023

Jednoznacne Zrzoun (1957) - Old Yeller
Take sa dnes uz nerobia . Pribeh o chlapcovi a jeho psovi ktory si vytvoria neskutocne puto ale nakoniec ho chlan musi zastrelit lebo pri ochrane chlapca pred vlkom ci cim dostal pes besnotu.
Bambi je oproti tomu slaby odvar

river_song
11. jún 2023

Moana 😍 Hudba, pribeh, prostredie, všetko je úplne top 👍

vkatush
11. jún 2023

Mulaaaaaan!!!! Videla som to bez srandy aspoň 30x 😁😁 a uvidím ešte viac, keď s malým začneme pozerať rozprávky.

A potom Tangled, Zootopia, klasika samozrejme Leví kráľ, Hercules, Tarzan.

helcanw
11. jún 2023

@vkatush súhlasím! Pre mna tiež Mulan a tiež som ju videla ale že doslova 100x!!! a vždy keď príde ku nám sestra prespat si to musime zapnúť 😂😂😂 staré 30 a 40rocne kozy kukame rozprávku.
Ale väčšína tých starších disneyoviek má pre mna špeciálny význam, lebo mi pripomínajú detstvo, ako mi ocino vtedy tie najnovšie rozprávky nosil na VHS s požičovne 😍

vkatush
11. jún 2023

@helcanw ja mám Mulan na vhske, na dvd, v ntb stiahnutú 😁 muž sa smeje furt, keď pozerám, že rovno dabing robím 😁 strašne sa teším, keď malého na to naučím a budeme si spolu spievať. Aj dvojka bola fajn, ale jednotka je proste láska!

Tie staré sú proste ❤️ na ktorých sme vyrastali a pozerali dookola (veľa možností sme ani nemali, nebolo toľko rozprávok, kino nehrozilo a pozerala si len kazety, čo si mala doma alebo si požičala od kamošov). To dnešné deti už asi nepochopia.

oonnaganamakusai
Odpoveď bola odstránená
starhawk
11. jún 2023

hlavne tie starsie, nie novodobe Disney. Disney uz nevedia robit rozpravky bez politickych podtonov alebo ko by som to nazval.
Z poslednych co si pametam napr Moana sa nam dost pacila a hudbu z nej sme si museli stiahnut, dobre sa to pocuva v aute s deckami na cestach