icon

Dnešné správy

9. sep 2023

Ahojte nemáme kanály tak nezvyknem pozerať tv, len na nete. No čo sa to deje, nezachytila som začiatok príbehov, správ.

Kollar a influencerka- že ju poslal na potrat, nechápem prečo je to v TV, veď to že je to starý uchyl vieme dávno veď ma milión žien, či ona myslela že “ona ho zmení” ? Prečo sa teraz ozvala ? Cele zle

Migranti a Slovensko- viem že sú zo Sýrie a nemôžu sa kvôli vojde vratit, no prečo sú tu sami chlapi? A v produktívnom veku? Kde majú ženy a deti, a starci ? a čo s nimi teraz?

Voľna diskusia

kat_
9. sep 2023

spravy som nevidela, ale ku Kollarovi len tolko, ze keby nemal pochybnu mafiansku minulost, tak sa tieto nadhery nezjavuju... je uplne jedno, ci ju poslal na potrat ci nie, asi ho vydieraju a vedia ze mozu
no a co sa tyka migrantov, to je dookola to iste uz roky, utekaju na zapad za lepsim zivotom, my ich nezaujimame, tu taky zivot neni 🙂. len jedna vec je ina, Orban vo velkom prepustil prevadzacov a tak je to zrazu cele vypuklejsie, lebo sa ich pocty znasobili... a Orban presne vie preco ro robi

bloger
9. sep 2023

Kollár je známa firma. Tak ako píšeš autorka. Ona to neurobila preto, aby ho zmenila. Teraz sa bežne vyťahuje špina. Je to politický boj. Toľko k tomu prečo sa teraz ozvala. Migranti vládu nezaujímajú. Zas to ostalo len na mestách a obciach. Možno sa im táto situácia aj hodí.

ivangeline
9. sep 2023

Hmm. K prvemu sa zbytocne vyjadrovat. K druhemu ma napadlo,myslis,ze je jednoduche pre cele rodiny odist? Len tak? Odniekial kde maju malo za nicim? Je velmi narocne ist cela eodina napriec krajinami. Rozpravala som sa s jednym takymto mladym migrantom,kt siel s rodinou ozaj strastiplnu cestu do vytuzeneho Anglicka.. Trvalo to viac ako rok. Bolo to ozaj narocne. A k starym ludom?Tym sa nechce ani z domu. :D (Len tak ma napadlo.) Mne uz pride normalne,ze utekaju a utekat mozu a vladzu ti vitalni s nejakymi nasporenymi peniazmi..

mondolina
9. sep 2023

vždy utekali najprv tí čo vedia zarobiť...tak ako naši predkovia do Ameriky....tiež nebrali starcov, ženy.
Kollár - no comment

nelca0510
9. sep 2023

Nuž Kollár - bol hnusný pred x rokmi,je aj teraz. Videla som to jej video na YouTube,aj to vysvetľovala. Ale hold,starého psa nové kúsky nenaucis,robí v podstate len to,čo mu tie ženy dovolia. Nie som jeho volička,ani nebudem, ale je hanba,že predseda NR SR má takú minulost a aj prítomnosť.

eteew267
9. sep 2023

ako vieme, že sú zo Sýrie ?

ninusa221
10. sep 2023

No neviem ja by som asi toto ani nevytiahol na jej mieste však na potrat nemusela ísť keď chcela to decko. Ale najviac mi príde cudne že mu to dovolila aj 2 krát. Akože ma 13 deti a ona si začne s takým kktom no tak teraz nak je za p*ču..

xsuzannex
10. sep 2023

@ninusa221 myslela si ze jej spravi decko a bude na xy rokov za vodou..