icon

Dokáže niekto naozaj pozerať Hornú Dolnú?

19. jan 2025

Teraz som videla uputávku na Hornú Dolnú. Hrôza, to vážne dokáže niekto pozerať a baviť sa na tom? 😱

yosi
19. jan 2025

Ty máš príliš jednoduchý život, že?

bloger
19. jan 2025

Tak ale lepšie ako tie reality šou.

janai1
19. jan 2025

Stále lepšie ako zakladať anonymne témy na koňa s tým ako to môže niekto pozerať 👌🏽

terezkaarthuramax
19. jan 2025

To davno bezalo.

janulik2008
19. jan 2025

A? 🤣

viestta
19. jan 2025

Shakespeare sice toho napisal vela, ale zas nie tolko aby to slo v telke kazdy den, takze obcas tam musia dat aj nieco prostoduche. Ale ak ti to vadi, vobec to nemusis pozerat. Je tolko inych moznosti...

januska12323
19. jan 2025

Tak to nepozeraj nikto ťa nenúti.

petracandle
19. jan 2025

To si písala cez Internet Explorer? 😃 však to fičalo pred rokmi

katica06
19. jan 2025

Mať tak tvoje problémy a prezidentský plat

ana_s
19. jan 2025

No a? Čo je na tom zlé,že si to niekto pozrie? Veď 100 ľudí, 100 chutí. Je to seriál, ku ktorému si jednoducho sadneš a vypneš. Nie každý má po celom dni/týždni kapacitu na nejaký ťažký politický/umelecký seriál, nad ktorým musí rozmýšľať a spájať si súvislosti. Veď nemáš len jednu stanicu, ale viacej, tak si pozri to, čo chceš ty a čo ťa nebaví, ľahko prepneš. 🙂)

autor
19. jan 2025

@petracandle tak som bola prekvapená, že to ešte stále fičí a je to ešte trápnejšie, ako pred rokmi

viestta
19. jan 2025

Reprizuju, ci natocili nove casti?

earlgrey
19. jan 2025

Darujem ti knihu ak tak veľmi chceš 😀🤣

autor
19. jan 2025

@earlgrey ďakujem 🤮

kvietok1233
19. jan 2025

Ja to tiež neviem vystáť...prepinam keď to ide 😃 za mňa trapošina

michaela789
19. jan 2025

Podľa mňa celkovo slovenská seriálová tvorba je dosť hlboký podpriemer, z tých našich wannabe komediálnych seriálov má odjakživa krčilo od pocitu trápnosti... že nejaká horná dolná nespĺňa očakávania ma absolútne neprekvapuje. Ale však stačí vypnúť telku a máš po probléme.

estellas
19. jan 2025

To je starý seriál teraz to len reprízujú. Už to ľudia ani veľmi nepozerajú, pred rokmi to bolo populárne.
Už sa ani netočia nové časti.

xckaretxxx
19. jan 2025

Ja nedokážem pozrieť Farmu a co.

terezkaarthuramax
19. jan 2025

@katica06 prepac ale ty si prorokyna? Odkial.vies ze toto je jediny autorkin problém? Vela ludi rieši navonok somariny ale problemy a vazne maju vsetci.len.o.nich nehovoria.

katica06
19. jan 2025

@terezkaarthuramax a čo je vlastne tak hyper tajné že musela založiť ako anonym? Azda sa hanbí?

terezkaarthuramax
19. jan 2025

@xckaretxxx ja tiez. Same haDky, pipanie co zakryva vulgarizmy.. mme sa pacilo dobre vediet uzasne divy z prirody, vychytavky ale i banalne veci.... Skoda ze toto z telky stiahli.

nadchovnik
21. jan 2025

@viestta Ťažko,keď Dano Heriban zomrel.

terezkaarthuramax
21. jan 2025

@nadchovnik co mu bolo nevies?

heln
21. jan 2025

@terezkaarthuramax pravdepodobne dysekcia aorty, myslim ze manzelka nechcela zverejnit vysledky pitvy. ved sa o tom.vela pisalo.

michellemary
22. jan 2025

@viestta už netočia, reprízujú.

jaja20
25. jan 2025

Videla som pred rokmi len prvú časť,ale prišlo mi to primitívne a trápne. A také silené.