Emily in Paris
Sledujete tento serial? Posledne dni si to pustam a pritom je to taka blbost,ale dost ma to chytilo. Ale ta Emily ma riadne stve. Vie ona vobec,co chce? V kolkej serii sa uz konecne da dokopy s Gabrielom?
@anonym_autor dopozerala som piatu a nie su este spolu 😄 inak za mma táto posledná séria nic moc, jednoznačne najslabšia a to som sa fakt tešila
@anonym_00b844 To sa budu 5 serii takto natahovat? Pozeram 3.seriu a uz cakam,kedy konecne si najdu cestu k sebe.
@anonym_autor dopozerala som piatu a nie su este spolu 😄 inak za mma táto posledná séria nic moc, jednoznačne najslabšia a to som sa fakt tešila
@anonym_00b844 veru táto 5.seria je najslabšia. Už totálne naťahovanie
Tak za mňa sú tam aj lepší partneri než Gabriel 😀 Ja dúfam, že skončí s iným
My sme dnes pozerali s manzelom tiez tu 5.seriu, mne sa pacila, aj sme sa nasmiali na tom. Ale tiez mi pride najslabsia zo vsetkych
@anonym_autor Serial pre prostoduche tinedzerky.obdiv k muzom, ktori to pozeraju. 😉😉😉
@anonym_autor Serial pre prostoduche tinedzerky.obdiv k muzom, ktori to pozeraju. 😉😉😉
@anonym_ab439d To som si aj ja myslela. Roky som ho obchadzala. A teraz prisla ta spravna nalada nan. Zacnes pozerat a nevies skoncit. Sama nechapem. Mam rada francustinu,historicke mesta a ta moda to je nieco.
@anonym_00b844 To sa budu 5 serii takto natahovat? Pozeram 3.seriu a uz cakam,kedy konecne si najdu cestu k sebe.
@anonym_autor chvíľu budu spolu v štvrtej sérii ale iba chvíľu. Za mna je Gabriel totalne sexi, brala by som ho hned 😂 dufam, ze nebude dlho trvat kým pride ďalšia séria.
Ešte milujem Giny a Georgia, len tam uz tiez dlho cakam na ďalšiu sériu. Je to blbé, lebo clovek aj zabudne co všetko sa tam udialo
@anonym_ab439d preco pre prostoduche? Je to príjemná oddychovka. Urcite lepsie ako nejake krvaky
@anonym_00b844 veru táto 5.seria je najslabšia. Už totálne naťahovanie
@dm1 veru, velmi som sa na nu tešila ale dosť veľké sklamanie.
@anonym_ab439d preco pre prostoduche? Je to príjemná oddychovka. Urcite lepsie ako nejake krvaky
@anonym_00b844 Urcite ma tento serial fanusikov, vela netreba rozmyslat, IQ na urovni lahkej mentalnej retardacie, 9-12 rokov. Zachrankyna Emily prisla z US, aby ukazala ako sa robi obchod v Europe. 🙉🙉🙉👏