Fanúšikovia NCIS - Tony & Ziva
Ahojte,
Je tu prosím niekto kto pozerá tento seriál? Rada by som našla niekoho s kým by som si vedela o tom seriály pokecať.
Prípadne niekto kto pozeral pôvodný seriál NCIS Námorný vyšetrovací úrad.
A čo ťa trápi?
@zrdcjoovb ahoj kde to pozeráš?
@liluu ahoj tu: https://sledujserialy.io/cz/serial/ncis-tony-an...
Pozeráš to aj ty?
@zrdcjoovb ja to pozeram
Jej už to je? Diky, som nevedela 😁♥️
@zrdcjoovb ja to pozeram
@eleanor2510 čo na to hovoríš? Splnilo tvoje očakávania?
Podľa mňa sú horecke výkony Michael weatherly a Cote de Pablo úžasné. Mne osobne sa Cote ako herečka oveľa viac páči tú ako v pôvodnom NCIS. Príbeh týkajúci sa ich vzťahu je podľa mňa tiež veľmi dobrý, učím ešte ako skončia posledné dve epizódy. Len mám rozpačitý názor na tie akčné scény. Zaujímal by ma názor iných ľudí na tento seriál, ako ho vnímajú.
normálny seriál. nič kvôli čomu by som nad tým mala takto premýšľať.
plakala som keď zabili kate. vlastne vždy plačem pri tej scéne. ale to je tak všetko ...
@eleanor2510 čo na to hovoríš? Splnilo tvoje očakávania?
@zrdcjoovb mne sa to paci, ano, herecke vykony su skvele, mne to pripada, ako keby len vcera odisli z povodneho serialu, ze tak dobre sa do tych postav zase dostali naspat, kazdy ma nieco z toho svojho povodneho charakteru, ale pritom sa aj dost posunuli, to sa mi paci. Tie akcne sceny, no, tie nejak extra nevnimam, skor ine veci su take usmevne: ze sa dostanu z hocijakej aj nemoznej situacie, 20 agentov Interpolu pred dverami, ale oni zdrhnu zadnym vchodom, ktory nikto nestrazi, no to je take... 😄 Alebo veselo telefonuju (ano, aj ked cez nejaku chranenu aplikaciu, ale predsa), a nikto ich nevystopuje, kde su... To su take veci nie moc realne, ale nevadi, pozera sa to dobre. A ich dcera je teda super 😄
@zrdcjoovb mne sa to paci, ano, herecke vykony su skvele, mne to pripada, ako keby len vcera odisli z povodneho serialu, ze tak dobre sa do tych postav zase dostali naspat, kazdy ma nieco z toho svojho povodneho charakteru, ale pritom sa aj dost posunuli, to sa mi paci. Tie akcne sceny, no, tie nejak extra nevnimam, skor ine veci su take usmevne: ze sa dostanu z hocijakej aj nemoznej situacie, 20 agentov Interpolu pred dverami, ale oni zdrhnu zadnym vchodom, ktory nikto nestrazi, no to je take... 😄 Alebo veselo telefonuju (ano, aj ked cez nejaku chranenu aplikaciu, ale predsa), a nikto ich nevystopuje, kde su... To su take veci nie moc realne, ale nevadi, pozera sa to dobre. A ich dcera je teda super 😄
@eleanor2510 úplne mi hovoríš z duše 😂
Ale tie scény medzi nimi dvoma sú najviac.
@eleanor2510 úplne mi hovoríš z duše 😂
Ale tie scény medzi nimi dvoma sú najviac.
@zrdcjoovb ano, na tie som cakala, odkedy som to pozerala v telke este volakedy v roku Pana 2006-2007 😄😄
@zrdcjoovb ano, na tie som cakala, odkedy som to pozerala v telke este volakedy v roku Pana 2006-2007 😄😄
@eleanor2510 ja tiež posledných 10 rokov😂

@zrdcjoovb ahoj kde to pozeráš?