Film Miki
Dobrý večer,pozerali ste film Miki? Aký máte názor na to,keď sa zabil Mikulášov brat a matka tam bola pri truhle a tá krčmárová žena tam prišla a jej povedala,že jej muž mal proti nemu svedčiť a zmizol a nikto ho viac nenašiel. A že ona si môže pochovať svojho syna,narozdiel od nej,ona svojho manžela ani to.
Pred pár rokmi tu bol príspevok,ako nejaký zdravotník pripomenul svojej učiteľke na smrteľnej posteli ako pred tuším 30rokmi mu neprávom krivdila a dala dvojku s chovania,tak sa tu ženy do neho obuli ako to bolo neprofesionálne a neviem čo.
Čo si všeobecne o tom myslíte,mal by byť človek zodpovedný za svoje činy celý život a dať to pocítiť aj príbuzným,alebo by sa malo na to zabudnúť??
@anonym_autor nemyslím si nič. Čo s tým majú príbuzní? Ak sa na danom čine nepodieľali a nemali o tom vedomosť tak prečo by im to mal dať niekto pocítiť ..
Zodpovedný za to celý život bude ale to neznamená, že by mal byť do konca života v base. Ja úprimne dúfam, že Černáka pustia na slobodu.
@anonym_bd8add
Černák vraj pôjde na slobodu,ale až keď Mečiar zatvorí oči. Ten má vraj enormný záujem na tom,aby bol zatvorený,možno má strach alebo neviem čo.
Toto mám od človeka, ktorý sa pohyboval v ich kruhoch ale už tu nie je medzi nami.
@anonym_bd8add
Černák vraj pôjde na slobodu,ale až keď Mečiar zatvorí oči. Ten má vraj enormný záujem na tom,aby bol zatvorený,možno má strach alebo neviem čo.
Toto mám od človeka, ktorý sa pohyboval v ich kruhoch ale už tu nie je medzi nami.
@anonym_autor tak to mi je jasné ... Už ho držia z mrežami dosť dlho lebo sa boja.
@anonym_autor nemyslím si nič. Čo s tým majú príbuzní? Ak sa na danom čine nepodieľali a nemali o tom vedomosť tak prečo by im to mal dať niekto pocítiť ..
Zodpovedný za to celý život bude ale to neznamená, že by mal byť do konca života v base. Ja úprimne dúfam, že Černáka pustia na slobodu.
@anonym_bd8add ??. Dúfas, že ho pustia na slobodu?? A to prečo, preboha. Keď je to tvoj príbuzný, to viem pochopiť, inak nie. Vieš koľko ľudí vďaka nemu zomrelo? Toto chces, aby také monštrum chodilo po slobode? Zbláznila si sa?
@anonym_bd8add ??. Dúfas, že ho pustia na slobodu?? A to prečo, preboha. Keď je to tvoj príbuzný, to viem pochopiť, inak nie. Vieš koľko ľudí vďaka nemu zomrelo? Toto chces, aby také monštrum chodilo po slobode? Zbláznila si sa?
@anonym_58bdb9 pretože nie je nebezpečný pre spoločnosť. Prečo by mal ďalej sedieť? Inak vám sa v pohode žije s tým, že Černák sedí už 27 rokov a ľudia, ktorí zabíjali s ním sú na slobode len preto, že z nich urobili svedkov, alebo si tú slobodu kúpili? Prečo by jeden človek mal sedieť do konca života a druhý za tie isté zločiny nie?
A nie, nie sme žiadni príbuzní. Som obyčajná žena, ktorá ma na vec vlastný názor.
tiež nerozumiem tomu slovesu dúfať…
@anonym_58bdb9 pretože nie je nebezpečný pre spoločnosť. Prečo by mal ďalej sedieť? Inak vám sa v pohode žije s tým, že Černák sedí už 27 rokov a ľudia, ktorí zabíjali s ním sú na slobode len preto, že z nich urobili svedkov, alebo si tú slobodu kúpili? Prečo by jeden človek mal sedieť do konca života a druhý za tie isté zločiny nie?
A nie, nie sme žiadni príbuzní. Som obyčajná žena, ktorá ma na vec vlastný názor.
@anonym_bd8add
S týmto ale súhlasím aj ja. A myslím že by sa grglo veľa ľuďom,lebo verím že ho aj veľa ľudí zradilo.
@anonym_bd8add To, že jeho parťáci sú na slobode, ja neovplyvnim, a do detailov jeho partiu neskumam. Samotnému Cernakovi polícia pripisuje 32 vrážd ! To je na slobodu podľa teba? Ak človek s takým zoznamom obetí nie je nebezpečný pre spoločnosť, tak ja už neviem kto je. Za starého režimu by už dávno nežil, a tak to bolo správne. Smrť za smrť. Nie tu niekoľko násobnych vrahov živiť, ofukovat a dohliadať na ich ľudské práva . Obete mali aké práva? Doživotie je stále veľmi slabý a smiešny trest za toľko vrážd . A prečo by mal ďalej sedieť? To sa ako vážne pýtaš, alebo ti len tak trochu drbe. Nech je rád , že len sedí. V niektorých štátoch USA by už dávno bolo po ňom. A pribuzní obetí k tomu ako dôjdu, keby ho pustili? Chcela by si byť na ich mieste? Prepáč, ale ty nie zrejme celkom ok, keď dokážeš písať takéto nezmysly a obhajovať 32 nasobneho vraha !! Sa preber
@anonym_autor ak máš záujem napíš mi správu mám s touto záležitosťou jednu brutálnu skúsenosť ale odmietam to verejne zdieľať
@anonym_bd8add To, že jeho parťáci sú na slobode, ja neovplyvnim, a do detailov jeho partiu neskumam. Samotnému Cernakovi polícia pripisuje 32 vrážd ! To je na slobodu podľa teba? Ak človek s takým zoznamom obetí nie je nebezpečný pre spoločnosť, tak ja už neviem kto je. Za starého režimu by už dávno nežil, a tak to bolo správne. Smrť za smrť. Nie tu niekoľko násobnych vrahov živiť, ofukovat a dohliadať na ich ľudské práva . Obete mali aké práva? Doživotie je stále veľmi slabý a smiešny trest za toľko vrážd . A prečo by mal ďalej sedieť? To sa ako vážne pýtaš, alebo ti len tak trochu drbe. Nech je rád , že len sedí. V niektorých štátoch USA by už dávno bolo po ňom. A pribuzní obetí k tomu ako dôjdu, keby ho pustili? Chcela by si byť na ich mieste? Prepáč, ale ty nie zrejme celkom ok, keď dokážeš písať takéto nezmysly a obhajovať 32 nasobneho vraha !! Sa preber
@anonym_58bdb9 skúmali ho skúsení psychológovia, ktorí, pri všetkej úcte, vedia o jeho psychickom stave viac než ty.
Vo viacerých diskusiách aj mimo MK som sa stretla s tými somarinami "v USA by už nežil, ..." a podobne, čo je úplne odveci. Koho zaujíma čo by bolo keby. Žijeme na Slovensku, nie Amerike.
@anonym_bd8add vrazdil? Vrazdil. Daval vrazdit prostrednictvom druhych ? Daval. Robil to preto, ze ho to bavilo? Robil. Robil to preto, ze sa chcel hrat na mafianskeho kapa a mat moc? Robil.
Nebola v tom kvapka sebaobrany. Nicoho. Siel do toho vedome, testoval hranice, uzival si sebavedomie a “nedotknutelnost”.
Preco si myslis, ze sa uz skludnil a uz bude zit slusny zivot? A minimalne sa aspon nepokusi si znova vybudovat siet, aku mal?
@anonym_bd8add vrazdil? Vrazdil. Daval vrazdit prostrednictvom druhych ? Daval. Robil to preto, ze ho to bavilo? Robil. Robil to preto, ze sa chcel hrat na mafianskeho kapa a mat moc? Robil.
Nebola v tom kvapka sebaobrany. Nicoho. Siel do toho vedome, testoval hranice, uzival si sebavedomie a “nedotknutelnost”.
Preco si myslis, ze sa uz skludnil a uz bude zit slusny zivot? A minimalne sa aspon nepokusi si znova vybudovat siet, aku mal?
@moonlight1210 tak vybudovať sieť už asi ťažko , ale nejaké tie zrady by asi vedel vrátiť.
inak tiež by mi nevadilo žeby ho pustili . Bolo by tu asi troška aj veselo.
@anonym_autor ak máš záujem napíš mi správu mám s touto záležitosťou jednu brutálnu skúsenosť ale odmietam to verejne zdieľať
@nin12345 škoda, ... že nenapíšeš aj pre ostatných.
@anonym_bd8add
@anonym_autor Mečiar zatvorí očí? nebodaj sa bojí. To sa mi moc nezdá, tak ale nikdy nevie .
@anonym_bd8add ty úprimne dúfaš, že ho pustia? Ty si normálna? Kam tento svet speje🤦
@anonym_bd8add koľko máš rokov?
@anonym_bd8add Rovnako by si dúfala, keby si bola napr.tá krčmárova žena, alebo jeho syn? Nie všetci , ktorých pohlušil boli rovnakí špinaví mafiáni ako on. Na to, koľko ľudí skántril je to žalostne málo. Mňa skôr mrzí, že jeho kumpáni sú zradcovia a nesedia spolu s ním. To mi príde nespravodlivé.
@anonym_bd8add a ty si psychicky OK? Kedysi by bol už dávno odvisol a bolo to tak správne.
Tým ľuďom, ktorých zabil už nikto život nevráti 😱
Vám šibe??? Zabil za autobus ľudí ale pohodka, je to spravnak. Dobre ten film niektorým vymyl hlavy. Cieľ splnený ✅
@moonlight1210 tak vybudovať sieť už asi ťažko , ale nejaké tie zrady by asi vedel vrátiť.
@anonym_c534a5 odvazno v anonymite, ticho pod svojim nickom. Taka slovenska klasika.
Smutne je, ze si pod “veselo” detinsky predstavujes iba to, ze sa budu obavat ini. Ale to, ze ty budes len nahodny okoloiduci clovek, ti ochranne aklo nedava.
Kazdopadne si dalsi clovek, ktory lahko podlieha dojmom z filmov.
@anonym_autor film som nevidela,ani neplánujem. On sa k vraždám priznal, nič iné ako doživotie si nezaslúži.
@anonym_autor nepozerám. Nemám zaujem
@anonym_c534a5 super vzrúšo bude keď na tvojom parkovisku budú vybuchovať a horieť autá
tvoj syn sa pustí do podnikania a jedného dňa zmizne bez stopy a ty sa budeš roky trápiť kde je, čo je sním
po rokoch ťa zavolajú policajti že našli ľudské kosti a aby si si prezrela lebku a zuby či je to tvoj syn a ty sa budeš báť povedať že je tu istá podoba
Nepozeram. Nezaujima ma seriovy vrah, spodina najspodnejsia 🤮🤢
Ja som zase počula dávnejšie, že on reálne nechce ísť na slobodu, lebo sa bojí.
@anonym_58bdb9 Súhlas. Tvoje slová hovoria za všetko! Za 32 vrážd ak by sa mal dostať na slobodu to by bol výsmech spoločnosti. A dokazovalo ako sme už skazený štát! Verím ,že sa nedostane .
Ja som zase počula dávnejšie, že on reálne nechce ísť na slobodu, lebo sa bojí.
@anonym_ee5d7a
Áno aj to je pravda,že tam je o neho postarané a nemusí sa báť o svoj život. Že keby bol vonku,tak už dávno nie je živý.
Komu je ľúto zivota Mikiho
A nie 32 ľudí
Nech sa ide dať liečiť
A hlavne kto si spomenie na mená tých zosnulých ?
Ale on je superstar, že?