Film Miki
Dobrý večer,pozerali ste film Miki? Aký máte názor na to,keď sa zabil Mikulášov brat a matka tam bola pri truhle a tá krčmárová žena tam prišla a jej povedala,že jej muž mal proti nemu svedčiť a zmizol a nikto ho viac nenašiel. A že ona si môže pochovať svojho syna,narozdiel od nej,ona svojho manžela ani to.
Pred pár rokmi tu bol príspevok,ako nejaký zdravotník pripomenul svojej učiteľke na smrteľnej posteli ako pred tuším 30rokmi mu neprávom krivdila a dala dvojku s chovania,tak sa tu ženy do neho obuli ako to bolo neprofesionálne a neviem čo.
Čo si všeobecne o tom myslíte,mal by byť človek zodpovedný za svoje činy celý život a dať to pocítiť aj príbuzným,alebo by sa malo na to zabudnúť??
@samik88 ja som tu neni od toho, aby som určovala čo je správne a čo nie. Ja som napísala svoj názor. To je rozdiel.
@andrejkaandri nie si tu od toho aby si určovala čo je správne ale úprimne dúfaš aby ho pustili. Takže si myslíš,že to je správne 🤷🏻♀️
@anonym_58bdb9 načo sú psychológovia a psychiatri keď "normálny človek to vedel aj bez znaleckého posudku"? 😅 Kto vlastne určuje čo je normálne a čo nie?
@andrejkaandri Kto vlastne určuje čo je normálne a čo nie? - Presne to, čo tebe chýba - zdravý rozum, ten to určuje . A mať takú moc, dám zavrieť aj teba a podobných nebezpečnych bláznov, ktorí spochybňujete vinu 32 násobneho vraha. Lebo človek ktorý toto dokáže, evidentne je tiež narušený a nebezpečný pre spoločnosť
@samik88 ja som tu neni od toho, aby som určovala čo je správne a čo nie. Ja som napísala svoj názor. To je rozdiel.
@andrejkaandri Stála by si si za svojim názorom,keby ti skántril muža,alebo otca? Či z cudzieho krv netečie, však?
@moonlight1210 tak vybudovať sieť už asi ťažko , ale nejaké tie zrady by asi vedel vrátiť.
inak tiež by mi nevadilo žeby ho pustili . Bolo by tu asi troška aj veselo.
@anonym_c534a5 jeho siet nezanikla. Este je stale aktivna, takisto ma pod placom velke podniky a aj neake vplyvne slovenske osobky.
Aj keby ho pustili dlho sa určite nedožije
mnE sa hrozne pači, aku psychologicku starostlivosť venuju vrahom, Ed Kemper vrah mladych žien povedal, že ked bol na navšteve u psychologicky, ktora rozhodovala o jeho dalšom pobyte na slobode,mal hlavu ženy v kufri na stretnutí
@anonym_bd8add ??. Dúfas, že ho pustia na slobodu?? A to prečo, preboha. Keď je to tvoj príbuzný, to viem pochopiť, inak nie. Vieš koľko ľudí vďaka nemu zomrelo? Toto chces, aby také monštrum chodilo po slobode? Zbláznila si sa?
@anonym_58bdb9 no,a este akym krutym sposobom ich zniesol zo sveta-a tolkých....
Za toto by mal v tej base zhnit.
mnE sa hrozne pači, aku psychologicku starostlivosť venuju vrahom, Ed Kemper vrah mladych žien povedal, že ked bol na navšteve u psychologicky, ktora rozhodovala o jeho dalšom pobyte na slobode,mal hlavu ženy v kufri na stretnutí
@karolinakr Úžasné
@anonym_58bdb9 oficiálne psychopat? Povedal kto? Pán Peter Šomšák, ktorý ho nikdy nevyšetril? Nedošli mi slová ale načo sa mám baviť s ľuďmi ako vy, keď máte svoju pravdu a ja svoju? Černák ma zo zákona možnosť požiadať o podmienečné prepustenie po 25 rokoch vo väzení, čo aj urobil. Ja som si ten zákon nevymyslela. Tak čo akože chcete? Zaujímavé len je, že psychológovia, ktorí ho reálne vyšetrili do hodnotia pozitívne a proti jeho prepusteniu sú tí, ktorí sa s ním nikdy ani nestretli. Ja nehodnotím tento prípad podľa článku z internetu. Informácie si hľadám. Naprv to boli Topky, ktoré niečo napísali. Potom prokurátorka a nakoniec sa dostaneme k nejakému Šomšákovi, ktorý priznáva, že Černáka nikdy nevyšetril. Tak o akej psychopatii sa bavíme. Mimochodom, menovaný pán označil Černáka za sériového vraha čo je sprostosť ak sa pozeráme na definíciu, že sériový vrah je niekto, kto zabíja preto, že ho to uspokojuje, čo pán Černák nie je, pretože on zabíjal, alebo dával zabíjať, kvôli moci či peniazom, o čom mafia vlastne je. Ja ho nevyviňujemzo skutkov, ktoré spáchal. Ale nemyslím si, že je psychopat, ktorý bude naďalej páchať trestnú činnosť, tým pádom odňatie slobody u neho splnilo účel a ďalej nie je nebezpečný. To je môj názor. Ale ja nie som žiaden odborník. Tak isto ako ani vy nie 😉
@andrejkaandri Pan Černák..Takže prokuratorka je podľa teba " nejaká pani", a brutalny vrah a psychopat je podľa teba " pán Černák". Proste škoda slov s takou psychopatkou ako si ty
toto je dobré
Je rozhodnuté. Zostava v base.
Je rozhodnuté. Zostava v base.
@mateson2004 predsa len nejaká spravodlivosť občas zafunguje.

@andrejkaandri Ok, tak takto. Vážne veríš ,že sa takýto človek môže zmeniť? Po tom všetkom čo napáchal by si ho kľudne pustila na slobodu? Ani trošku ti nie je ľúto tých ľudí ,ktorým zabil členov rodiny? Odvolávaš sa tu na zákon a psychológov ,ale čo je podľa teba správne?