FIlm o dvoch rodinách
Ahojte, už roky sa snažím nájsť jeden film, ktorý som videla, ako dieťa, ale vôbec neviem názov. Netuším, aký to mohol byt žáner. To čo si pamätám je, že to vysielali cca pred 18timi rokmi na stanici halmark. Bolo to o 2 rodinách, obe mali deti (cca 10 ročne). Prvá rodina mala dievča a druha chlapca. Boli to tuším dobrí kamaráti a ten chlapec potom zomrel počas autonehody🤔 a to dievča začalo robiť dosť zle veci, bola asi posadnutá alebo čo. Pamätám si, že tam bola scéna, kde chcela udusiť malé bábo, tuším to bábo bolo súrodenec toho mŕtveho chlapca…. To je jedine, čo som si zapamätala. Možno to bolo niečo na spôsob filmu the good son alebo the bad seed🤷🏼♀️ ja mám filmy na tento spôsob od malička rada, tento si skoro nepamätám, ale chcela by som si to opäť pozrieť.
@krystofkal nie nie, ale ďakujem za snahu. V tom filme malo práve to malé dievča hlavnú úlohu a možno to bol skôr až tak jemne hororový žáner 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@chrobak7 Videla som to ako 8 ročná takže veľa mi v pamäti nezostalo🤔🤔 neviem bola tam scéna, kde mali nejakú párty alebo karneval a to malé zle dievčatko bolo oblečené, ako čert/diabol v červenom kostýme a práve vtedy chcela udusiť to malé bábätko. Tiež mávala také, akoby záblesky smrti toho jej kamaráta. Myslím, že nenávidela svoju mamu alebo mamu toho svojho kamaráta lebo jedna z nich šoférovala auto, keď malo nehodu a ten jej kamarát zomrel (ale to si nie som 100% istá ktorá z nich to bola). Určite to bol americký film možno z konca 90 rokov alebo niekedy začiatkom roka 2000🤷🏼♀️ viac si bohužiaľ na nič nepamätám

@faelyn Skús pozrieť: The safety of objects, Reservation road. Nie je to presne, ako si popísala, ale niečo podobné.
Skús si spomenúť na viac detailov, alebo aspoň na jedného herca.