Film o podvodníkoch
Ahojte, vy tu vždy dobre poradíte ohľadom filmov a skladieb. Doma si nevieme spomenúť na film. Boli sme na ňom v kine, okolo roku 2010. Jediné čo si pamätám je, že v partičke podvodníkov boli asi 2 muži a 1 žena. Kradli cennosti, starožitnosti, podnikali rôzne transakcie. Mali prenajatú veľmi serióznu kanceláriu, kam chodili za nimi veľmi bohatí klienti. Pôsobili veľmi dôveryhodne a seriózne. Keď však prišli klienti prebrať predmet kúpy, kancelária prázdna, len holé steny. Takto sa presúvali a vždy podviedli iných. Hovorí vám to niečo? Díky za tipy!
Mne napadli Podfukári, ale to asi nebude ono
Mne napadli Podfukári, ale to asi nebude ono
@patka06 pozerala som trailer na ČSFD, neviem, nie som si istä. Nepamätám si, že by tam lietali peniaze a chýbajú mi v traileri aj nejaké starožitnosti, diela. Pozerala som aj filmbox databázu a nedarí sa mi. Aj tak ďakujem.
chat gpt hovori, ze the art of the steal
chat gpt hovori, ze the art of the steal
@deedol žeby? To, že v traileri nie sú úplne známi herci by sedelo. To si pamätám, že vo filme neboli známe Hollywood tváre. Dejovo podľa ČSFD to by tiež dávalo zmysel. Zajtra skúsim pozrieť viac scén. Bože, hlava deravá, neviem si vybaviť viac, muž už vôbec nie.
Ďakujem.
Praveze okolo toho roku som tusim citala o tom, aj v spravach to bolo tusim v CZ? Nie ako film, ale ako kampan v krajine, ze taketo obchody "akoze" ojebabravaju ludi, ze napr. v nejakej predajni telefonov si ludia nieco objednali, zaplatili a mali prist o den ci neskor po tovar a tam ich cakala uz len prazdna miestnost, ziadne kontakty na predajcov a prisli o peniaze aj tovar.
Vela ludi bolo takto "podvedenych", ale bola to skor kampan, aby si davali pozor na to, komu veria a kde nechaju svoje peniaze.
Nasledne myslim, ze vsetkym boli vsetky peniaze vratene, bolo to ako lekcia/poucenie do zivota a proste osveta v krajine, ze pozor na takychto podvodnikov.
Ale mozno asi nemyslis toto no. 😅
Ja uz som tiez k.o., prepac. 😅
Praveze okolo toho roku som tusim citala o tom, aj v spravach to bolo tusim v CZ? Nie ako film, ale ako kampan v krajine, ze taketo obchody "akoze" ojebabravaju ludi, ze napr. v nejakej predajni telefonov si ludia nieco objednali, zaplatili a mali prist o den ci neskor po tovar a tam ich cakala uz len prazdna miestnost, ziadne kontakty na predajcov a prisli o peniaze aj tovar.
Vela ludi bolo takto "podvedenych", ale bola to skor kampan, aby si davali pozor na to, komu veria a kde nechaju svoje peniaze.
Nasledne myslim, ze vsetkym boli vsetky peniaze vratene, bolo to ako lekcia/poucenie do zivota a proste osveta v krajine, ze pozor na takychto podvodnikov.
Ale mozno asi nemyslis toto no. 😅
Ja uz som tiez k.o., prepac. 😅
@heidi4 nie, toto nie. To bol normálne film v kine.
Možno tento?.... https://www.csfd.cz/film/335616-spinavy-trik/pr...

Confidence?
ale to je film z 2003…