Filmy, ktoré vieme citovať naspamäť
To je hnus velebnosti! - Slunce, seno a pár facek, to ma vždy rozosmeje
Harry Potter 😅
Harry Potter, Pelíšky, Slunce, seno ... , Jak vytrhnout velrybe stolička a Jak dostat tatinka do polepsovne, Forrest Gump, Obecná škola, Sám doma, Grinch ... 🙂 také klasiky, pri ktorých človek vypne, dej pozná odpredu odzadu a nemusí vôbec premýšľať. 🙂)
slunce, seno... a sám doma 🙂
S Tebou mně baví svět
Na mne se mužeš spolehnout ;)
Angelika,všetky diely
MILUJEM ANGELIKUUUU
Ceske komedie ako Pelisky, Marecku podejte mi pero, Kurvahosiguttentag a podobne
Sebechlebsky hudci(komplet cely film viem naspamat), popolvar najväčší na svete, pacho hlboký zbojník., mrazik...ja som maniak na rozprávky
Harry Potter. Najmä tretí diel, viem ho celý naspamäť.
Ja este z detstva.. Hriesny tanec :DDD
špageti westerny s Terence Hillom a Budom Spencerom - Řekl o naší mámě že je to stará k...!.........No ale vždyť je to pravda! ..........Ale zas tak stará není!
Marečku podejte mi pero, Pelíšky - to vždy synom zo srandy kričím "kto se ptal na tvuj nazor. S kým si myslíš, že paseš krávy" 😂 a ešte Hlada sa Nemo v originále, to som videla 100 krát a tiež viem hlášky naspamäť. 😂
Jáchyme, hoď ho do stroje
Vrchní prchni - stěrače stírají, ostřikovače stříkají, klakson troubí!
“ Co budeme papat , deti ? “ Roman pre ženy. “Run Forest run!” “Pomsta je má žekl Pán vy plemeno hadi.” Pastor v M.A.S.H “Mitulite .” Z jedneho ciernobieleho filmu ceskeho kde si nacvicoval ze povie dievcine miluju te a skomolil to .”kurv@drat” South Park cesky preklad .
A z Friends pesnicku celu Smelly cat 🤣to jedina pesnicka co si pamatam cely text .
Pulp Fiction
Pelíšky
Všetky filmy s funesom😃
Láska cez internet
Ja este z detstva.. Hriesny tanec :DDD
@simca06022011 si pozerala včera?
@simca06022011 si pozerala včera?
@karolinakr nie🙂 niekde bolo? vacsinou uz telku vobec nepozeram
@karolinakr nie🙂 niekde bolo? vacsinou uz telku vobec nepozeram
@simca06022011 v sobotu na Joj bol Dirty dancing, len ja to už poznam naspamäť, tak som to nepozerala..a UPC vypla Markizu klasik, neviem prečo, tam byvali dobre filmy

Tri orišky pro Popelku 😊