icon

Finále Ruže na Voyo

5. jún 2025

Dnes bude na Voyo finále ruže?

Strana
z2
autor
6. jún 2025
@janulka182

osobne si myslim, ze rezia urcite ovplyvnuje dej, ale nie rozhodnutia a konanie ucinkujucich.

@janulka182 Určite nejdu podla scenára a neni dopredu jasna vitazka. Vybral si ju on sam. Napokon, taka reality show Love island stoji tiez za príklad, kde páry z tejto show sú spolu doteraz aj po rokoch.

janulka182
6. jún 2025
@mircalla

@janulka182 Este raz sa snazim vysvetlit - je to vopred nahrane podla scenara tak na 90% Ziadne realne city ani nikto k nikym neostane. Vsetko kvoli sledovanosti

@mircalla ved ok. mozno to zavisi od konkretnej sou. mam kamosku ucastnicku farmy, takze tiez viem svoje.

kaca222
6. jún 2025
@janulka182

@mircalla vies, ludia ktori pracuju intelektualne narocne, maju niekedy potrebu pozerat nieco, pri com si ich mysel oddychne. ruzu pozeram z takeho psychologickeho hladiska. ze ake vselijake povahy su okolo nas a ako sa dokazu niektore zeny ponizovat kvoli chlapovi. pre mna je to tiez taky trosku bizar takato sou a dost ma to zabava. a ja nehovorim, ze viem ako to funguje, hovorim, ze si myslim, ze to rozhodnutie robi on. nikoho nepresviedcam. len moj nazor. a o nic nejde. netreba sa nejako zavzdusnovat.

@janulka182 ja tak isto, zrelaxujem pri tom. Celkovo ideál sú pre mňa filmy čo majú na ČSFD okolo 58%, ako je to nad 65%, tak už viem, že pri tom len viac vyčerpám mozog 😃

marsmykkok
6. jún 2025

No na odreagovanie dobre, ale myslím že celkovo si aj tak nemal koho veľmi vybrať. Chce sa usadiť, teda tie mladšie nie. Kristína sa mi zo začiatku páčila, ale neskôr sa ukázalo, že asi je dosť herečka a nie je taká pohodová a dobrá, Rebeka to je čistý chlap, Mišu-prostitútku ani nekomentujem. A Karolína sa mu páčila od začiatku, ale neverím že do vyjde, ona podľa mňa má v sebe ešte nespracované veci z predošlého vzťahu a nie je pripravená na vzťah.

janulka182
6. jún 2025
@kaca222

@janulka182 ja tak isto, zrelaxujem pri tom. Celkovo ideál sú pre mňa filmy čo majú na ČSFD okolo 58%, ako je to nad 65%, tak už viem, že pri tom len viac vyčerpám mozog 😃

@kaca222 tak tak. ja uz napr. vecer nevladzem ani citat knihu. moj mozog je uz nastaveny len na nieco jednoduche 😀

kaca222
6. jún 2025
@janulka182

@kaca222 tak tak. ja uz napr. vecer nevladzem ani citat knihu. moj mozog je uz nastaveny len na nieco jednoduche 😀

@janulka182 joj, presne tak :( pritom knihy milujem, ale čítam jedine na dovolenke.. po celom dni premýšľania je kniha to posledné, po čom mozog túži. Aj nejakú chytím do ruky, ale skončí to pozeraním doblba 😃😢

Strana
z2