Kde môžem sledovať Ružu pre nevestu špeciál?
Ahojte. Dá sa pozrieť celý špeciál aj niekde mimo voya? (Bombuj, ani iné podobné platformy nemajú ružu)
Nikde to neviem nájsť, myslela som, že na voyo už bude dostupný, keďže to je už odvysielané. Ale teda nemám predplatné. Mala som 7 dní skúšobnú verziu na moju aj mužovu kartu a už ich samozrejme neberie, ani pod iným emailom. Neplánujem vyhodiť za voyo € len kvôli pár minútam.
Ďakujem za rady
Popros kamaratku, ktora ma voyo, nech ti zazdiela obrazovku cez discord npr a mozete kukat 😅
@cyberk načo tak komplikovať, stačia prihlasovacie údaje 🙂. My máme tak s kamoškou pomenené na rôzne streamy. Kedysi to šlo aj na Netflix, kým sme bývali v jednej bytovke 😅
@cyberk načo tak komplikovať, stačia prihlasovacie údaje 🙂. My máme tak s kamoškou pomenené na rôzne streamy. Kedysi to šlo aj na Netflix, kým sme bývali v jednej bytovke 😅
@denkabemommy tiež mi to napadlo, kamoška má, ale je mi to sprosté pýtať od nej prihlasovacie údaje 🤣
https://www.markiza.sk/relacie/ruza-pre-nevestu... toto ti nejde?
@denkabemommy no aj tak sa da 🤣 da sa stale zdielat netflix len je iny postup na to
Fakt to nepotrebujes vidiet. Bolo to nieco hrozne, cely cas sa tam len hadala azra s misou a noemou. A na konci 5 minut prisli rasto s karolinou, pustili videjko z dovolenky a povedali ze su spolu. Vobec to nebolo o nich…
No jedine voyo alebo archiv

Popros kamaratku, ktora ma voyo, nech ti zazdiela obrazovku cez discord npr a mozete kukat 😅