Kde nájsť bezplatné stránky na sledovanie seriálov?
Ahojte, existuje prosím vás nejaká free stránka na sledovanie seriálov, ktorá je podobná ako Voyo/Netflix a ukazuje čo ste si už pozreli?
Ďakujem
Áno, https://ww.kukaj.me/
@gejb ďakujem, pozriem
Taktiež dúfam, že nie. Je to nelegálne takéto stránky pozerať, keďže všetko tam je načierno získané...buď si zaplať alebo kukaj TV jojku a pod
Sledujserialy sa to volalo. Ci to este funguje netusim…
@nykkushka platím si Voyo aj Netflix
@hiro presne tak, sledovanie nie je zakázané, to by pomaly každý v base sedel kvôli tomu 🤦♀️
sktorrent, pozerám tam filmy, ale neviem či sú tam aj seriály.
@nykkushka takých stránok je kopec, stačí hľadať
@januska12323 ja neviem koľko ich je, nevyhladavam to a nepodporujem... Radšej si zaplatím....
Mne skôr vadí že to sú také stránky že kým sa preklikám vôbec k tomu čo chcem pozerať, buď je to po anglicky alebo to nejde spustiť alebo ma to stále presmerováva na reklamy atď. Ja som sťahoval z uložto roky ale od piatku je to tam nejaké divné a vypisuje niečo o nejakých nových európskych zákonoch.
Ja by som si aj zaplatil legálnu ale ten typ filmov čo ja pozerám tam buď vôbec neni alebo len anglický dabing. Al viete o stránke/služne kde nájdem v slovenčine/češtine/maďarčine tieto seriály tak dajte vedieť:
Hviezdna brána - Atlantis
Hviezdna brána - Destiny
Star Trek - The Original series
Star Trek - Voyager
Star Trek - Next Generation
Star Trek - DS9
Star Trek - Discovery
Viem že to existuje v dabingu keďže chodili na slovenských aj českých televíziách. Ale všetko v inom čase a v telke sa nedá byť stále doma keď to práve vysielajú. Tak dobré by bolo keby som k nim mal prístup z telefónu a pozerať si po svojom.
Tí čo máte nejaké voyá, netflixy, mágiá sa mrknite či sú tam ale overte aj dabbing. A potom sa ozvite a podľa toho si vyberiem službu.
Ja mam kodi. Je tam vsetko, a mas tam aj historiu. Plati sa to, ale malicko.
@queen_mary Nie je tam vsetko,kodi je multimedialny prehravac.Obsah zabezpecuju rozne doplnky.
@gta5man tu je to pekne vysvetlene co je vo veci ✌️🍀
https://www.youtube.com/watch?v=ZGB_z-9Gra8Už som to videl kamoš mi to zdielal. Ale nevadí. Už ma gejb zachránila. Lebo ja mám také špecifické seriály a tie niesu všade. Kamoš vravel že na netflixe neni s dabingom to. Už kukám hento.
kukajto bombuj myslim este funguju..
Díky ludia. Už mám pozretý celý jeden seriál. Nevedel som sa toho nabažiť tak som si aktivoval nekonečné dáta a denne som pozrel aj 8 častí naraz.
Hľadám seriál Simon & Simon v českom dabingu!
Ahoj všetci, nevie niekto, kde by som mohol zohnať seriál Simon & Simon z roku 1981 v českom dabingu, ktorý kedysi vysielala Prima? Už dlhšie ho hľadám a bol by som veľmi rád, keby sa mi ho podarilo nájsť. Ak máte nejaké tipy alebo viete o nejakom zdroji, budem veľmi vďačný za každú informáciu.
Odporúčam túto komédiu. https://www.pozerajfilmy.sk/filmy/komedie/na-pl...
Dobrý chcem sa spýtať kde nájdem celý seriál kde si môžem pozrieť úplne celý mám aj Voyo ale to len týždeň do predu môžem pozrieť
Ja by som chcela celý seriál ...dakujem
Dobrý chcem sa spýtať kde nájdem celý seriál kde si môžem pozrieť úplne celý mám aj Voyo ale to len týždeň do predu môžem pozrieť
Ja by som chcela celý seriál ...dakujem
@deniskaybvz aký seriál?
Materská láska

Dúfam že nie