icon

Kde nájsť bezplatné stránky na sledovanie seriálov?

2. dec 2023

Ahojte, existuje prosím vás nejaká free stránka na sledovanie seriálov, ktorá je podobná ako Voyo/Netflix a ukazuje čo ste si už pozreli?
Ďakujem

zmrzlinka2021
2. dec 2023

Dúfam že nie

autor
2. dec 2023
gejb
2. dec 2023
autor
2. dec 2023

@gejb ďakujem, pozriem

nykkushka
2. dec 2023

Taktiež dúfam, že nie. Je to nelegálne takéto stránky pozerať, keďže všetko tam je načierno získané...buď si zaplať alebo kukaj TV jojku a pod

hiro
2. dec 2023

@nykkushka Noo, nie som si isty - ale myslim ze nie je zakon zakazujuci pozerat nelegalne ziskane filmy alebo serialy. Pokial viem tak je trestne ich kopirovanie, sirenie atd..

nykkushka
2. dec 2023

@hiro keby to bolo legálne, je na trhu XYZ takych online stránok a netreba netflix a spol.

jj298
2. dec 2023

Sledujserialy sa to volalo. Ci to este funguje netusim…

autor
2. dec 2023

@nykkushka platím si Voyo aj Netflix

autor
2. dec 2023

@hiro presne tak, sledovanie nie je zakázané, to by pomaly každý v base sedel kvôli tomu 🤦‍♀️

valeria_h
2. dec 2023

sktorrent, pozerám tam filmy, ale neviem či sú tam aj seriály.

januska12323
2. dec 2023

@nykkushka takých stránok je kopec, stačí hľadať

nykkushka
2. dec 2023

@januska12323 ja neviem koľko ich je, nevyhladavam to a nepodporujem... Radšej si zaplatím....

gta5man
2. dec 2023

Mne skôr vadí že to sú také stránky že kým sa preklikám vôbec k tomu čo chcem pozerať, buď je to po anglicky alebo to nejde spustiť alebo ma to stále presmerováva na reklamy atď. Ja som sťahoval z uložto roky ale od piatku je to tam nejaké divné a vypisuje niečo o nejakých nových európskych zákonoch.

Ja by som si aj zaplatil legálnu ale ten typ filmov čo ja pozerám tam buď vôbec neni alebo len anglický dabing. Al viete o stránke/služne kde nájdem v slovenčine/češtine/maďarčine tieto seriály tak dajte vedieť:

Hviezdna brána - Atlantis
Hviezdna brána - Destiny
Star Trek - The Original series
Star Trek - Voyager
Star Trek - Next Generation
Star Trek - DS9
Star Trek - Discovery

Viem že to existuje v dabingu keďže chodili na slovenských aj českých televíziách. Ale všetko v inom čase a v telke sa nedá byť stále doma keď to práve vysielajú. Tak dobré by bolo keby som k nim mal prístup z telefónu a pozerať si po svojom.

Tí čo máte nejaké voyá, netflixy, mágiá sa mrknite či sú tam ale overte aj dabbing. A potom sa ozvite a podľa toho si vyberiem službu.

queen_mary
2. dec 2023

Ja mam kodi. Je tam vsetko, a mas tam aj historiu. Plati sa to, ale malicko.

niekto2hy
2. dec 2023

@queen_mary Nie je tam vsetko,kodi je multimedialny prehravac.Obsah zabezpecuju rozne doplnky.

gta5man
2. dec 2023

@gejb ďakujem pekne. Konečne niečo čo funguje. Je to v češtine. Síce tam neni úplne všetko čo som chcel ale zatiaľ stačí.

gejb
2. dec 2023

@gta5man nie je za čo. Prekvapivo veľa seriálov aj filmov, najmä nových tam nájdeš.
Mne netflix ani HBO nevyhovuje, nemám tam dokopy co pozerať .

livka_
2. dec 2023

@gta5man tu je to pekne vysvetlene co je vo veci ✌️🍀

https://www.youtube.com/watch?v=ZGB_z-9Gra8
gta5man
2. dec 2023

Už som to videl kamoš mi to zdielal. Ale nevadí. Už ma gejb zachránila. Lebo ja mám také špecifické seriály a tie niesu všade. Kamoš vravel že na netflixe neni s dabingom to. Už kukám hento.

zuzkat1
6. dec 2023

kukajto bombuj myslim este funguju..

zuzkat1
6. dec 2023

@zuzkat1 sledujserial alebo tak nejak sa vola

gta5man
16. dec 2023

Díky ludia. Už mám pozretý celý jeden seriál. Nevedel som sa toho nabažiť tak som si aktivoval nekonečné dáta a denne som pozrel aj 8 častí naraz.

thunderdome
Autor odpoveď zmazal
makoantena
2. jan 2025

Hľadám seriál Simon & Simon v českom dabingu!

Ahoj všetci, nevie niekto, kde by som mohol zohnať seriál Simon & Simon z roku 1981 v českom dabingu, ktorý kedysi vysielala Prima? Už dlhšie ho hľadám a bol by som veľmi rád, keby sa mi ho podarilo nájsť. Ak máte nejaké tipy alebo viete o nejakom zdroji, budem veľmi vďačný za každú informáciu.

gabulka652
7. apr 2025
deniskaybvz
24. jún 2025

Dobrý chcem sa spýtať kde nájdem celý seriál kde si môžem pozrieť úplne celý mám aj Voyo ale to len týždeň do predu môžem pozrieť
Ja by som chcela celý seriál ...dakujem

autor
25. jún 2025
@deniskaybvz

Dobrý chcem sa spýtať kde nájdem celý seriál kde si môžem pozrieť úplne celý mám aj Voyo ale to len týždeň do predu môžem pozrieť
Ja by som chcela celý seriál ...dakujem

@deniskaybvz aký seriál?

deniskaybvz
27. jún 2025

Materská láska