Kde nájsť verziu štátnej hymny?
?
Všade. Nepáči sa mi 😏😏
@deti95060810 čo kedy ? Veď ma zaznieť teraz čítam o 19.00 1.1 na stvore.
Podla mna vyhodene peniaze...
@mouxa ľahko zarobené peniaze...
A nechodila vždy po polnoci na stvs? Či už sj to stopli.
Bola o pol noci na STV.
Takto, vypočula som si ju. Prídite mi, že predĺžená ruka Putina vykonala jeho vôľu oslabiť hrdosť nášho národa a vziať nám posledné kúsky identity a súdržnosti. Nová hymna neznie vôbec tak silno a hrdo a podľa mňa nás chcú len ako národ pochovať zaživa. Prepáčte za silné slová. Keď sa bude spisovať petícia za návrat našej pôvodnej hymny, pridám sa.
A tá fujara na konci 🙈. Vôbec sa mi nepáči 😟
Na YouTube ju nájdete úplne ľahko
Fujara za 50K.
Deti moje, za mňa hrozné, rozťahane, ale zároveň všetko a naraz. Ženy vs chlapi. A ten záver 🤷🏻♀️
Nová hymna smrdí objednávkou z Ruska a nik ma nepresvedčí o opaku. Dámy a páni, mame tu návrat rokov minulých, držme si palce.
Ako keď psíček a mačička tortu piekli.... Všeeetko tam dali 😁
Mne ya hudobne celkom páči, ale bojkotujem ju ako takú kvôli celému pozadiu - vyhodené peniaze do luftu od vytretej zlej makovice Šimkovičovej - človeka, ktorý by v inom štáte čistil staničné hajzle, tak tu je ministerka; zloženú dezolátom Róžom, ktorý sa jasne vyjadril, že to nie je hymna pre každého- čo defacto popiera zmysel celej hymny ako súdržnej piesni národa...
@annm81 😃👍🏻
Ako pisal niekto vyssie, vyhodene peniaze
@annm81 kliatim bacu …. skoro som si cvrkla. Toto je prva vec, co ma v nivom roku rozosmiala.
Mne tam chýba drumbla, cimbal a ozembuch, takto je to málo slovenské a tým pádom moje vlastnenectvo nevzrastlo ani o 0,5% 🤣
Za tie peniaze tam uz ale mohli zakomponovat aj zvucku z Pacha hybskeho zbojnika.
Jeden VEEEELKY CHAOS. Ako cela nasa krajina.
@anonym0001 a na konci za fujarou" na koneee"😆
Nerozumiem tomu ošiaľu,mne sa zdala rovnaká až na ten záver.
@tetapetra akože bez srandy, v iných časoch a v inom kontexte by mi úprava hymny nevadila. Ale ako táto úprava korešponduje s textom hymny, ktorý je snáď nositeľom myšlienky, mottom? Text burcujúci k povstaniu, tak my ešte spomalime tempo, aby z toho bola uspávanka. A aby tú výzvu nebolo počuť, prehlušíme ju masívnou stenou zvukov... keby som chcela byť konšpirátor, tak poviem, že presne to bolo zámerom.

ako kde však ju už hrali v telke... na jednotke