Kde nájsť verziu štátnej hymny?
?
@lonely66 nefandim, ale ruku na srdce, tá verzia toho dalsieho umelca ti nepride ako hymna psychiatrickej liečebne? Osobne som ju nezvladla ani dopocuvat. Pri rozsovej tie pocity boli ambivalentne, cakala som viac ako od umelca takého rangu, aj keď je o niečo malo lepšia ako povodna, ale pri hentej veľmi chaotickej to vyvolalo vo mne nervozitu, zmatok a chut okamžite ukončiť to utrpenie, a to asi hymna vyvolat nemá.
@tramtada31 Tak, bohužiaľ sa všetci nechytáme tých liečivých a meditačných 432 Hz.
Podľa mňa zďaleka zďaleka najlepšia verzia bola tá Breinerova - on pochopil o čom naša hymna je a s citom to aplikoval. Obrovská škoda, že sa nepoužíva práve jeho verzia
https://www.youtube.com/watch?v=IaOvOPNSsJc@oblecenie99 To ako ma zniet hymna udava zak9n. Je to statny symbol ako vlajka a znak.V zakone je urceny rytmus a takt. To uz mozu namiesto normalneho dvojkriza kludne davat dvojkriz hlinkovej gardy ale aky kto uzna za vhodne........ mne osobne tam chybalo plieskanie bica na konci........a este by mohli kricat Pachoooooo)))))
@martin96321 áno, medzitým to už bolo aj zmedializované, zachytila som to. Ciže máme aj zákonom chránené noty. Otázka potom je, či táto nová verzia (pardon, už verzie), JE vôbec zmenou ako takou, a prečo sme za ňu vôbec zaplatili? Viacero neoficiálnych verzii, viď. aj vyššie linky, môže robiť ktokoľvek vo voľnom čase, zadarmo

@lonely66 Hluchý Beethoven vytvoril svoje najvýznamnejšie diela 😂😂😂