Kde nájsť zadarmo všetky časti Upírskych denníkov?
Ahojte, kde si viem pozrieť zadarmo upírske denníky všetky časti ? Na kukaj.to mi nejde prehrať.
https://serialy.sx/episode/uprske-dennky-s01e01...
otvorí ti to v novom okne, a musím pár vecí od-X-kovať (čo ti tam reklamy začnú vybehovať)
@unicornlady nejde mi to otvoriť, darmo klikame kade tade :(
veď dole na tom tvojom obrázku je "klikni pre " (otvorenie na novom okne), a otvorí na novej záložke v prehliadači (pred chvíľou som to skúšala a išlo mi to, aj sa mi spustilo video)
Bombuj.si
veď dole na tom tvojom obrázku je "klikni pre " (otvorenie na novom okne), a otvorí na novej záložke v prehliadači (pred chvíľou som to skúšala a išlo mi to, aj sa mi spustilo video)
@unicornlady no práve klikame ale nereaguje
klikáš na tú časť, kde ti to píše, na to "čierne"?
klikáš na tú časť, kde ti to píše, na to "čierne"?
@unicornlady už to ide, ďakujem krásne, veľmi ste mi pomohla 🙂 pozerala som to na kukaj.to ale zrazu mi už neprehrá žiadnu časť dlhšiu dobu, neviem prečo.
už som začala robiť print screeny, že či neklikáte na niečo iné
ok, tak som rada, že to ide. Príjemné pozeranie
To bola mánia tento seriál. Hoci posledné asi 2 série už tam bolo priveľa pomotaných dejov.
už som začala robiť print screeny, že či neklikáte na niečo iné
ok, tak som rada, že to ide. Príjemné pozeranie
To bola mánia tento seriál. Hoci posledné asi 2 série už tam bolo priveľa pomotaných dejov.
@unicornlady veru priznám sa že som to už videla 3x, pre mňa je to neskutočný relax popri 3 deťoch, veľmi sa do toho viem vžiť. The originals a legacies som ešte nevidela, odporúčate ja to?
My si tu tykáme. 🙂
the Originals ma celkom bavilo (a pekní herci nie sú na škodu)
Tam sa to prelínalo s Upírskymi denníkmi, lebo niektorí tí upíri šli potom do The Originals. A tam boli aj vlkodlaci, to bolo celkom fajn.
Legacies ma nebavilo. Skúšala som to pozerať, ale tam to už nebola tá klasika, upíri, čarodejníci, vlkodlaci... tam sa nejaké čudné monštrá motali, dej o ničom, ani láska, ani vášeň, vôbec ma to nebavilo. Ani tí herci mi neboli sympatickí.
a v tom Legacies, tam vlastne z tých Upírov a Originals, bol len ten Alarick (človek). Tí predošlí upíri tam vôbec neboli. Proste chýbalo tam už to jadro, čo robilo Upírske a Originals zaujímavými.
Navyše, ako som vyrástla, tak to Legacies (tie "deti") ma už nebavilo. A ako vravím, ten dej... to mi propomenulo skôr, ako kedysi sa robili filmy, seriály o strašidlách, také umelé mi to celé prišlo.

https://serialy.sx/episode/uprske-dennky-s01e01...
otvorí ti to v novom okne, a musím pár vecí od-X-kovať (čo ti tam reklamy začnú vybehovať)