icon

Kde sledovať film Ako vycvičiť draka online?

29. jún 2025

Ahojte. Dcérka chce moc ist do kina na nového Ako vycvičiť draka, no ja nemám zvyšné peniaze na výdavky ako kino, všetko máme rozrátané.
Neviete náhodou či ju ten film už nikde online? Ďakujem

zuzanita1609
29. jún 2025

Po čase určite bude. Ale mohli ste si urobiť spoločný program s dcérkou,aj keď viem,že (ak si slobodná mamička),v tejto krajine to nemajú ľahké,od financií,po skoro všetko.

autor
29. jún 2025
@zuzanita1609

Po čase určite bude. Ale mohli ste si urobiť spoločný program s dcérkou,aj keď viem,že (ak si slobodná mamička),v tejto krajine to nemajú ľahké,od financií,po skoro všetko.

@zuzanita1609 moc rada by som s ňou išla, no už mám všetky peniaze rozpočítané do ďalšej výplaty aby sme vyšli. 😕 Tak som jej to aspoň chcela dopriať cez internet

kitycat
29. jún 2025

Ved rozratsj na dalsi mesiac. Isto este budu premietat.

Myslim, ze tento film si zasluzi velke platno

autor
29. jún 2025
@kitycat

Ved rozratsj na dalsi mesiac. Isto este budu premietat.

Myslim, ze tento film si zasluzi velke platno

@kitycat mám imanie rozpocitane na dlhšiu dobu keďže mám plat taký istý, bez zmeny. Platím nájom a ďalšie veci. Bohužiaľ návšteva kina je pre nás drahá, keďže viem, ako to v kine je. Musí byť vždy jedlo atd. ( ano pri dieťati musí)

maranco
29. jún 2025

Otec ju nevezme do kina? Veď môže to brať ako odmenu za vysvedčenie.

autor
29. jún 2025
@maranco

Otec ju nevezme do kina? Veď môže to brať ako odmenu za vysvedčenie.

@maranco otec sa k nej nepriznáva a už ani my k nemu

simsalabim
29. jún 2025

Ak jedlo v kine musi byt, tak ho vezmi do sebou z domu… ja by som sa snazila to prianie nejako splnit, aj ked chapem, ze to je tazke.

kuggis
29. jún 2025

Možno to nebude rada nad zlato ale skúste si spraviť taký domáci filmový večer, aj Lilo a Stich sú len zrecyklovaní tak isto ako vycvičiť draka....sú to dejovo tie isté rozprávky z našeho detstva....len problém je či to nájdeš voľne dostupné na internete,my sme Lilo pozerali na Disney plus a to stojí tiež nejaké peniaze

autor
29. jún 2025
@kuggis

Možno to nebude rada nad zlato ale skúste si spraviť taký domáci filmový večer, aj Lilo a Stich sú len zrecyklovaní tak isto ako vycvičiť draka....sú to dejovo tie isté rozprávky z našeho detstva....len problém je či to nájdeš voľne dostupné na internete,my sme Lilo pozerali na Disney plus a to stojí tiež nejaké peniaze

@kuggis všetky 3 filmy ako vycvičiť draka si môže pozrieť hocikedy, je to vsětko už online napr na bombuj. Len chcela vidieť ten nový , čo je vlastne to isté ale je to nové 😕

kuggis
29. jún 2025

A čo čakáš aké rady? Mladá nemusí mať všetko, alebo ty nemusíš mať na všetko podľa svojho rozpisu iný kompromis sa nedá spraviť

kuggis
29. jún 2025

Aký dement by dal film online, keď ho potrebuje predať do kín?

autor
29. jún 2025
@kuggis

A čo čakáš aké rady? Mladá nemusí mať všetko, alebo ty nemusíš mať na všetko podľa svojho rozpisu iný kompromis sa nedá spraviť

@kuggis mladá nemá asi zďaleka to čo by som jej chcela dopriať. Pytala som sa či je to už niekde na nete, nie na žiadne rady. Pozri si bombuj kde niekedy bývajú filmy deň po premiére v kine.

kasssiopea
29. jún 2025
@anonym_autor

@kuggis mladá nemá asi zďaleka to čo by som jej chcela dopriať. Pytala som sa či je to už niekde na nete, nie na žiadne rady. Pozri si bombuj kde niekedy bývajú filmy deň po premiére v kine.

@autorka Napis mi do spravy,v ktorom meste a kedy chcete ist a posli mi svoju @ adresu. Listky Ti kupim a poslem.

januska12323
29. jún 2025

Na bombuj určite bude len musíš vydržať.

autor
29. jún 2025
@kasssiopea

@autorka Napis mi do spravy,v ktorom meste a kedy chcete ist a posli mi svoju @ adresu. Listky Ti kupim a poslem.

@kasssiopea moc ďakujem za ponuku, no takéto niečo nemôžem od teba prijať.

kasssiopea
29. jún 2025
@anonym_autor

@kasssiopea moc ďakujem za ponuku, no takéto niečo nemôžem od teba prijať.

@pre mna je to malickost, ktora by ale Tvoju dceru mohla velmi potesit, ale necham to na Teba samozrejme. Ponuka plati, ak si to premyslis, napis kedykolvek 🙂

eternity24
29. jún 2025
@kasssiopea

eternity24
29. jún 2025

Autorka, ja sťahujem z fastshare, ale neviem či tam uz drak je. Pozri …

janulik2008
29. jún 2025

Ten novy na nete nebude este kedze je v kinach este

eternity24
29. jún 2025

Máš ho na fastshare so slovenským dabingom, ja som ho stiahla