Kde sledovať film Ako vycvičiť draka online?
Ahojte. Dcérka chce moc ist do kina na nového Ako vycvičiť draka, no ja nemám zvyšné peniaze na výdavky ako kino, všetko máme rozrátané.
Neviete náhodou či ju ten film už nikde online? Ďakujem
Po čase určite bude. Ale mohli ste si urobiť spoločný program s dcérkou,aj keď viem,že (ak si slobodná mamička),v tejto krajine to nemajú ľahké,od financií,po skoro všetko.
@zuzanita1609 moc rada by som s ňou išla, no už mám všetky peniaze rozpočítané do ďalšej výplaty aby sme vyšli. 😕 Tak som jej to aspoň chcela dopriať cez internet
Ved rozratsj na dalsi mesiac. Isto este budu premietat.
Myslim, ze tento film si zasluzi velke platno
Ved rozratsj na dalsi mesiac. Isto este budu premietat.
Myslim, ze tento film si zasluzi velke platno
@kitycat mám imanie rozpocitane na dlhšiu dobu keďže mám plat taký istý, bez zmeny. Platím nájom a ďalšie veci. Bohužiaľ návšteva kina je pre nás drahá, keďže viem, ako to v kine je. Musí byť vždy jedlo atd. ( ano pri dieťati musí)
Otec ju nevezme do kina? Veď môže to brať ako odmenu za vysvedčenie.
Otec ju nevezme do kina? Veď môže to brať ako odmenu za vysvedčenie.
@maranco otec sa k nej nepriznáva a už ani my k nemu
Ak jedlo v kine musi byt, tak ho vezmi do sebou z domu… ja by som sa snazila to prianie nejako splnit, aj ked chapem, ze to je tazke.
Možno to nebude rada nad zlato ale skúste si spraviť taký domáci filmový večer, aj Lilo a Stich sú len zrecyklovaní tak isto ako vycvičiť draka....sú to dejovo tie isté rozprávky z našeho detstva....len problém je či to nájdeš voľne dostupné na internete,my sme Lilo pozerali na Disney plus a to stojí tiež nejaké peniaze
Možno to nebude rada nad zlato ale skúste si spraviť taký domáci filmový večer, aj Lilo a Stich sú len zrecyklovaní tak isto ako vycvičiť draka....sú to dejovo tie isté rozprávky z našeho detstva....len problém je či to nájdeš voľne dostupné na internete,my sme Lilo pozerali na Disney plus a to stojí tiež nejaké peniaze
@kuggis všetky 3 filmy ako vycvičiť draka si môže pozrieť hocikedy, je to vsětko už online napr na bombuj. Len chcela vidieť ten nový , čo je vlastne to isté ale je to nové 😕
A čo čakáš aké rady? Mladá nemusí mať všetko, alebo ty nemusíš mať na všetko podľa svojho rozpisu iný kompromis sa nedá spraviť
Aký dement by dal film online, keď ho potrebuje predať do kín?
A čo čakáš aké rady? Mladá nemusí mať všetko, alebo ty nemusíš mať na všetko podľa svojho rozpisu iný kompromis sa nedá spraviť
@kuggis mladá nemá asi zďaleka to čo by som jej chcela dopriať. Pytala som sa či je to už niekde na nete, nie na žiadne rady. Pozri si bombuj kde niekedy bývajú filmy deň po premiére v kine.
@kuggis mladá nemá asi zďaleka to čo by som jej chcela dopriať. Pytala som sa či je to už niekde na nete, nie na žiadne rady. Pozri si bombuj kde niekedy bývajú filmy deň po premiére v kine.
@autorka Napis mi do spravy,v ktorom meste a kedy chcete ist a posli mi svoju @ adresu. Listky Ti kupim a poslem.
Na bombuj určite bude len musíš vydržať.
@autorka Napis mi do spravy,v ktorom meste a kedy chcete ist a posli mi svoju @ adresu. Listky Ti kupim a poslem.
@kasssiopea moc ďakujem za ponuku, no takéto niečo nemôžem od teba prijať.
@kasssiopea moc ďakujem za ponuku, no takéto niečo nemôžem od teba prijať.
@pre mna je to malickost, ktora by ale Tvoju dceru mohla velmi potesit, ale necham to na Teba samozrejme. Ponuka plati, ak si to premyslis, napis kedykolvek 🙂
@kasssiopea 😍
Autorka, ja sťahujem z fastshare, ale neviem či tam uz drak je. Pozri …
Ten novy na nete nebude este kedze je v kinach este
Máš ho na fastshare so slovenským dabingom, ja som ho stiahla

Po čase určite bude. Ale mohli ste si urobiť spoločný program s dcérkou,aj keď viem,že (ak si slobodná mamička),v tejto krajine to nemajú ľahké,od financií,po skoro všetko.