Kde sledovať online seriál Barvy Palerma II?
Neviete, kde by som vedela online pozerať druhú sériu tohto talianskeho seriálu s Can Yaman?😍vďaka
Na Netflixe by mala byť a na MediasetInfinity, ale asi len v taliančine
No kiezby uz aspon niekto titulky dal lebo umriem od zvedavosti
@sissi2510 smiem sa spýtať, že canale5 máte v ponuke tv alebo online to sledujete? Ďakujem.
@klbkobavlnky ja to mám v ponuke, ale da sa pozriet canale 5 aj online
@sissi2510 môžte mi prosím poradiť kde? Ja som to nenašla, resp. na mediaset mi to nejde spustiť
@klbkobavlnky toto by mal byt link na viola come il mare
https://mediasetinfinity.mediaset.it/video/viol...
@sissi2510 toto poznám, ale nikdy mi to tam nešlo prehrať 🤷🏻♀️ Vy to asi sledujete v Taliansku, či?
@klbkobavlnky áno, momentálne som na Slovensku a nešlo mi to len cez talianske dáta
@klbkobavlnky ale dá sa tam prihlásiť na 30 dní zadarmo a malo by to tak ísť
@sissi2510 ďakujem, ste veľmi zlatá, že mi s tým pomáhate, no nejde mi to ani tak ani tak...teraz pre zmenu píše, že musím mať mediaset italia...no už neviem čo s tym
@klbkobavlnky mamma mia funziona 😍 musela som sa registrovať nanovo, ale nevadí. Môžem pozerať 🥰 grazie mille 😘 buona giornata 🤗
@klbkobavlnky supeeeeeer 👏👏👏
@klbkobavlnky som rada, ze funguje
Pocuvajte ked ste tu take talianky ja koncert Marca Mengoni bola niektora ?
Prosim kto to pozera v taliancine, napisete mi hlavny dej co sa tam deje? 🙈daju sa dokopy? Zisti niwco o otcovi? A co ta cernoska o ktorej si mysleli ze je
Mrtva?
Dobrý večer ... mám k dispozici celou 2.sérii a CZ titulky jsou v procesu .... je to předplacená skupina .. info na: bloknou@gmail.com
@klbkobavlnky Aby ti fungoval Mediaset musíš být na území Itálie.
@matapavlik děj neprozradím 6 dílů má 2.série.

Toto by som aj ja chcela vediet