icon

Kedy sa objaví dabing na Bombuj?

ivanak49
11. aug 2025

Ahojte, chcem sa opytat či sa tu nájde niekto kto ma odsledovane za aky čas naskočí dabing filmu na stránke Bombuj …..je tam mnoho nových filmov ktoré by sme si radi pozreli ale majú len cz titulky čo nás nebaví tak čakáme kedy naskočí dabing vie niekto aky čas to trvá ?

doriiis
11. aug 2025

Niekedy nikdy.

petulda333
11. aug 2025

To je rozne....a pri niektorych nenabehnu nikdy

lindous
11. aug 2025

Otázka je či bol vôbec daný film nadabovaný

januska12323
11. aug 2025

Dabing dajú keď/ak bude a bude sa im chcieť. Nie všetko má dabing.

anonym_469e0d
11. aug 2025

Ked pojdete do kina a bude film dabovany.

simona_racz
27. sep 2025

A ja sa spýtam. Ako dlho trvá, kým sa film, čo práve beží v kinách, objaví online v priateľnej kvalite a dabingom? Aj keby to malo byť na legálnej stránke a platené. Ide o to že v kine to niekedy zmeškám, ale rada by som to videla. Či existuje nejaké “after kino” online že si normálne zakúpim akoby lístky a prehralo by sa mi to. Niečo ako kiná keď streamovali počas covid19.

anonym_469e0d
28. sep 2025
@simona_racz

A ja sa spýtam. Ako dlho trvá, kým sa film, čo práve beží v kinách, objaví online v priateľnej kvalite a dabingom? Aj keby to malo byť na legálnej stránke a platené. Ide o to že v kine to niekedy zmeškám, ale rada by som to videla. Či existuje nejaké “after kino” online že si normálne zakúpim akoby lístky a prehralo by sa mi to. Niečo ako kiná keď streamovali počas covid19.

@simona_racz Napis dotaz filmovej spolocnosti,ktora film distribuuje.