icon

Koľko platia za komparz v seriáli Sľub?

29. okt 2025

Dobrý deň, hlásil sa niekto na komparz ? Mávajú že sediaci v čakárni u lekárska, okoloidúci, ľudia na ulici, ľudia v reštaurácii atd.. viete koľko platia na komparz? Ď. (šla by som, ale neviem či sa mi oplatí z hľadiska času, vramci mojej roboty a celkvoo dochádzanie na miesto)

ibrunova
29. okt 2025

@anonym_autor ja som bola teraz viackrát v komparze do iného seriálu, honorár bol 20-35€ podľa času. Za celý deň sme mali 35€ plus obed, ale reálne som odrobila možno hodinu, lebo sme sa striedali.

anonym_02acc9
29. okt 2025

neviem.Mne to pride take podradne ze 35 euro no ha ha ha.Za to ze ta ani riadne nevidno na obraze mozno z dialky alebo otocenu chrbtom v tom lepsom pripade.Alebo povedia tam jednu vetu ti ludia a uplne to vidno ze to nevedia nemaju herecky talent znie to tak silene vobec nie prirodzene.Ale tak chapem niekto musi aj to robit ak aspon na chvilku sa chce akoze blisnut niekde 🤦‍♀️

ibrunova
29. okt 2025
@anonym_02acc9

neviem.Mne to pride take podradne ze 35 euro no ha ha ha.Za to ze ta ani riadne nevidno na obraze mozno z dialky alebo otocenu chrbtom v tom lepsom pripade.Alebo povedia tam jednu vetu ti ludia a uplne to vidno ze to nevedia nemaju herecky talent znie to tak silene vobec nie prirodzene.Ale tak chapem niekto musi aj to robit ak aspon na chvilku sa chce akoze blisnut niekde 🤦‍♀️

@anonym_02acc9 ja predpokladám, že nás nebude ani poriadne vidno. Ale robili sme to pre zážitok, lebo sa natáčalo u näs v meste.. Vôbec nie kvôli peniazom.

anonym_3c6e4e
29. okt 2025

@anonym_autor 3x som precial sedliaci v cakarni 🙂 🙂 🙂

anonym_638ffa
30. okt 2025

Ja tam chodim po cely rok. Zalezi od poctu odtocenych hodin...neviem teraz presne naspamat tabulku ale je to ze napr 2 hodiny 10e, 3.hodiny 20e, 5 hodin 30e, 7-8 40e a celodenne natacanie resp viac ako 8-9 hodin 50e + ak ma niekto textik kratky tak par desiatok navyse. chodi sa tam skor kvoli zazitku, skusenostiam, srande, vidiet zakulisie atd....

martina1966
30. okt 2025

@anonym_autor mňa zaujíma ..podpisuje sa nejaká zmluva ??a ak áno oni to niekde nahlasujú ??

ibrunova
30. okt 2025
@martina1966

@anonym_autor mňa zaujíma ..podpisuje sa nejaká zmluva ??a ak áno oni to niekde nahlasujú ??

@martina1966 my sme mali Zmluvu o dielo

hygienka
1. nov 2025
@martina1966

@martina1966 jasné,zmluvu musíš mať a potom si to v marci priznať ako príjem