icon

Kto má pravdu vo Farme: Aďo alebo ostatní?

21. nov 2024

Viete mi prosím povedať kto má pravdu? Videla som iba 4 diely posledné, tak ma zaujíma kto má pravdu. Ďakujem

kavasmliekom
21. nov 2024

V čom?

autor
21. nov 2024

@kavasmliekom práve odišiel z farmy, kvôli tomu, že naňho ostatní nakladali ako ovplyvňuje ľudí a klame. Tak či je to pravda to čo hovorili ostatní, alebo sa len proti nemu spikli

gulicka277
21. nov 2024

Ahoj pozeráme to s priateľom od začiatku a Aďo sa tým v skutočnosti nikdy netajil že čo má v pláne problém je skôr v tom že nemá toľko chochmesu povedať úprimne áno si slabí hráč tak teba si berie do duelu. Takto to bolo s Ivkou, bolo to tak s Karin a do konca by som možno povedala že aj s Veronikou. Lenka má pravdu na jednej strane ale zas Aďo sa nikdy netajil ani tým že jemu je jedno či vypadne alebo pôjde ďalej dva krát bol v dueli raz so Sandrou druhý raz s Romanom. Ja si myslím že je dobré že odišiel ale tak každý ma na to svoj pohľad. Ja fandím Hoku

barus26
21. nov 2024

maju pravdu čo mu vykričali.. Robil taktiky, špinavosti, myslel si, že nad neho neni..

thirstymonk
22. nov 2024

Pravdu má ten, čo namiesto farmy radšej pomiluje ženu, číta akúkoľvek knihu, alebo sa ide prejsť do prírody. Ten má pravdu a ten to niekam aj dotiahne. Na rozdiel od vás, čo míňate krátky čas svojho života tým, že pozeráte takéto sračky.

kavasmliekom
23. nov 2024

@thirstymonk a nemôže ma manžel pomilovať pred farmou a nemôžem čítať po farme? Nie je to vec každého? Čo to má s pravdou?
Pre autorku, všetci, ktorí sa ozvali, mali pravdu, on možno bol taktik, ale všetkých stiahol na svoju stranu, aby sa on zviezol. Ešte aj Peter sa dostal do jeho sekty, aj keď sa tvári, že má vlastný rozum.

beacal
26. nov 2024

Nemali sa čo dostať k novinám,lebo čo je vonku tam ma ostať. Aďo aspoň nebol zakerák ako je Lena a všetci v jej okruhu. Keby neboli novinky,Aďo je tam a to Markiza si robi svoje čachre. Toto nieje kóšer.

barus26
26. nov 2024

@beacal Ado nebol zakerak? a ta ružova stužka?? Klára mu dala dobrý príklad pri stole…

beacal
27. nov 2024

@barus26 klara nie je kompletna,to určite

barus26
27. nov 2024

@beacal to že nie je kompletná neznamená, že jej treba robiť zle, šikanovať a podobne

beacal
27. nov 2024

To šikana nebola. Kĺud.....

barus26
27. nov 2024

@beacal no nevim či by sa ti páčilo keby cela trieda si dala stužky a boli by proti tvojmu synovu alebo dcére… Či by im tak bolo príjemne medzi takými ludmi

beacal
27. nov 2024

Hovoriš o deťoch,toto su dospeláci a to je rizdiel že diametrálny. No nič nehádam sa,ale to iste vravela Klara a to je úplne mimo. On mal oproti Lene len mierne naznaky,žiadne nenávistné reči. Škoda reči
🤕

barus26
27. nov 2024

@beacal Každý na to mame svoj názor. A podľa mňa je úplne jedno či sa to robí dospelému alebo dieťaťu, je to to iste. Pekný večer

beacal
27. nov 2024

@barus26 👍